Page icon icon-produktpakning

Easyfood A/S

Komplet pakkelinje til frosne pølsehorn

Præsentation

Easyfood i Kolding har fået en komplet pakkelinje, skræddersyet til at håndtere frosne pølsehorn i forskellige størrelser. Sealing System A/S, står bag en spændende løsning med multiheadvægte, kasserejsere – og lukker, Okura robot til palletering og meget andet udstyr følger med i denne løsning.

Kort fortalt

Med hovedkontor i Kolding fremstiller Easyfood innovativt kvalitetshåndværk til convenience-kategorien. Deres produkter spænder bredt fra færdigbagte produkter, som blot skal tøes op eller lunes til bake off.

Relation og samarbejde

Relation og samarbejde

Linje 3 er Easyfoods nyeste og mest effektive linje, hvor der i dag udelukkende produceres pølsehorn i forskellige størrelser og typer. Tidligere blev pølsehornene produceret på linje 1 og 2, men da efterspørgslen på pølsehorn voksede, resulterede det i, at de optog for meget af kapaciteten på de to linjer, hvor mange af Easyfoods andre specialprodukter også blev fremstillet.

Som følge heraf investerede Easyfood i en ny linje til produktion af pølsehorn alene. I dag fremstilles pølsehorn udelukkende på linje 3. Sealing Systems leverance starter, når pølsehornene er færdigfremstillet og nedfrosset.

Projektet blev påbegyndt i 2019, og i 2020 valgte Easyfood, Sealing System, som leverandør. Det blev et vendepunkt for Easyfood, da de besluttede at udvide deres produktion i Kolding. Produktionen er for det første blevet meget bedre, hvor de i dag kan producere 5-8% bedre end budgetteret. Der er meget mindre spild og produktionen er derfor i dag kørt ned til en 4-dages uge med lange skift pga. høj oppetid. De to andre linjer kan i dag få plads til mere specialiserede produkter og det er til stor fordel for Easyfood.

I dag har Easyfood 160 medarbejdere, hvoraf 110 af dem arbejder i produktionen.

Palletering, kasser med bleer, robotværttøj, KUKA,

Funktionsbeskrivelse

Komplet pakkelinje casepacker

Funktionsbeskrivelse

De frosne pølsehorn kommer direkte ud af fryseren på et produkttransport og bliver fordelt over i to Multiheadvægte. Den rette mængde pr. stk. bliver ført videre og ned i en posemaskine der forsegler poserne. Herefter kører poserne igennem en rumbler og videre til tjek igennem en metaldetektor til tjekvejning af poser. Pølsehornene bliver pakket i kasser hvorefter der kommer en ingrediensliste ned. Ved hjælp af en casepacker, kasserejser og -lukker gøres kasserne klar til etikettering og videre over til palletering med en Okura-robot, som palleterer dem ved hjælp af et vakuum robotværktøj. Via en palletransport køres kasserne over til en palleomvikler hvor der til slut kommer etikettering på 2 af siderne. 

”Sealing System A/S blev valgt fordi de har højkvalitetsprodukter og kan levere rigtig gode maskiner i den høje klasse og fordi Sealing System som leverandør kunne tilbyde en komplet løsning fra fryseren og ud.”

– Svend Østergaard, Chief Technical Officer.

  • Komplet pakkelinje fra Sealing System A/S
  • Komplet pakkelinje fra Sealing System A/S
  • Komplet pakkelinje fra Sealing System A/S
  • Komplet pakkelinje fra Sealing System A/S
  • Lantech casepacker hos Polar Seafood Esbjerg
  • CPS casepacking af ferske pølsehorn hos Easyfood
  • Kasselukker med frosne pølsehos hos Easyfood
  • Komplet pakkelinje - palletering af kasse -  fra Sealing System A/S
  • Komplet pakkelinje - etikettering - fra Sealing System A/S

Se vores andre løsninger eller se produktets vej gennem pakkelinjen

Pakke- og palleteringsmaskiner kan indgå i mange forskellige intelligente pakkeløsninger. Se flere løsninger på vores caseside.

Vi har animeret "Produktets vej gennem pakkelinjen", for at illustrere de forskellige funktioner, som kan indgå i vores intelligente pakkeløsninger.

×
Har du
spørgsmål?

Kontakt Jørgen Rasmussen

Ring på +45 6321 4213Send mig en mail

– eller udfyld nedenstående, så vender jeg tilbage hurtigst muligt

Udfyld venligst alle felter.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Sealing System

Indtast venligst din navn
Indtast venligst din e-mail Der er fejl i den indtastede e-mail
DanskEnglishNorsk