Pakkemaskiner, pakkelinjer og robotpalletering

Fra layout til køreklare løsninger

Pakkemaskiner, pakkelinjer og robotpalletering: Vi tilbyder løsninger, der spænder fra semi-automatiske pakkemaskiner til komplette, fuldautomatiske fylde- og pakkelinjer med robotpalletering.

Og vi påtager os totalprojektet: Fra layout over projektstyring til levering af køreklar installation.

Kontakt os uforpligtende!

Automatiske, komplette pakkelinjer – fra fyldning og kasserejsning til pakning, robotpalletering og omvikling

Fra pakkemaskiner til komplette pakkelinjer

Sealing System har et klart mål, som vi dagligt forfølger: Vi vil være din foretrukne leverandør af pakkemaskiner, pakkelinjer og robot-palletering. Som udgangspunkt for det har vi et stærkt team af engagerede medarbejdere med stor knowhow inden for feltet. Samtidig er vi sagt på vestjysk en pålidelig samarbejdspartner: Vi er fleksible, og vi har en faglig og professionel stolthed.

Salg og samarbejde

Vore løsninger SKAL blive en god forretning for vore kunder. Kun på den måde kommer kunder tilbage!  Og vi ser ikke et salg som afsluttet med en ordre. Vi ser tværtimod en ordre som starten på et godt samarbejde, hvor relationerne er langvarige – som vi i øvrigt har med flere af Danmarks største virksomheder.

Markedets bedste udstyr

Vi forhandler noget af markedets bedste fyldeudstyr, pakkemaskiner og robotter til såvel fødevareindustrien som den øvrige industri. Alle vore produkter har en positiv overensstemmelse mellem pris og kvalitet. Vi er leveringsdygtige af komplette vertikale- som horisontale pakkelinjer.