Service og reservedele

Erfaring og opdateret knowhow

Vore serviceteknikere har alle flere års erfaring, og deres viden opdateres jævnligt bl.a. gennem kurser ved vore leverandører. Ved køb af brugte maskiner, vil vore service-teknikere indkøre maskinerne og instruere dine medarbejdere i betjening og brug af dem. Vi påtager os også service på pakkemaskiner, som vi ikke selv er leverandør af.

Service

Vores mål er at sikre, at vore kunders pakkeløsninger fungerer optimalt – med så få utilsigtede stop i produktionen som overhovedet muligt. Vi tilbyder at lave service på pakkeudstyr. Vi kan også påtage os løbende vedligehold via en servicekontrakt, hvor der kan aftales tilkald 24/7.

Reservedele

Der er i dag høje krav til oppetider i en produktion, og hvis uheldet opstår, er det vigtig at maskinerne hurtigt er oppe at køre igen. Vi lagerfører mange  gængse reservedele til vores maskiner samt forbrugsstoffer til Markem Imaje printere. Kontakt vores reservedelsafdeling, som står klar til at hjælpe dig.

Produktionsoptimering

Produktionsoptimering er en del af vores koncept for service og vedligehold. Vi tilbyder at optimere og renovere pakkemaskiner eller komplette eksisterende pakkelinjer.