Servicetekniker

Vigtig info

Ansøgningsfrist: 6. oktober 2018

Ansøgning og kontakt

JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning, CV samt relevante bilag via “Søg stillingen” nedenfor.
Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Anne Lenith på tlf.: +45 3085 1307. Første samtale vil blive afholdt hos JKS CAREER.

Kort om os

Sealing System er i stabil vækst, og vi søger medarbejdere med lyst og evner til at være en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor der er plads til at tilgodese den enkeltes ønsker og ambitioner.

Som medarbejder hos os er du med til at udvikle moderne automationsløsninger, der bidrager til at bevare arbejdspladser i Danmark.

Sealing System er en projektorienteret virksomhed, der leverer pakkemaskiner, komplette pakkelinjer og innovative systemløsninger til intern transport og pakkeprocesser, hvor robotteknologi er en central del. Vi er en kombineret handels- og produktionsvirksomhed, og har agenturer på robotter og mange andre maskiner inden for pakkelinjer, som typisk anvendes i food og non-food industrien.

Kig rundt på websiden og læs mere om os og vores produkter

Kort om jobbet

Servicetekniker søges til innovativ virksomhed i vækst

Har du lyst til et job med stor selvstændighed og frihed under ansvar? Vil du være med til at sikre, at kundernes pakkemaskiner og pakkelinjer med robotpallettering kører optimalt? Så er det dig, vi søger til et spændende job, hvor du er ansigtet udadtil i rollen som udekørende servicetekniker.

Vi er i vækst og søger derfor en ny kollega til vores serviceafdeling. Som servicetekniker hos Sealing System får du en varierende hverdag med arbejdsdage on site i Grindsted samt hos kunder i Danmark og Norden.

Om jobbet
Som servicetekniker har du det overordnede ansvar for at servicere, vedligeholde, optimere samt renovere kundernes produktionsanlæg. Du deltager også i indkøring og installation af nye kundespecifikke anlæg. Derudover skal du rådgive kunderne i forhold til serviceaftaler og reservedelskomponenter og kan forvente cirka 50 rejsedage om året.

Om dig
Du har en maskinteknisk baggrund og erfaring inden for servicering af automatiserede anlæg. Har du kendskab til robotter, PLC eller måske en el-teknisk indsigt er det en klar fordel.

Derudover forventer vi, at du:

  • Er imødekommende og serviceminded overfor kunderne, da du er virksomhedens ansigt udadtil.
  • Er proaktiv og formår at tilrettelægge din hverdag.
  • Tør påtage dig ansvar og har en fleksibel indstilling.
  • Er kommunikativ, både på dansk og engelsk.

Vi tilbyder

  • Et varieret og alsidigt job.
  • Stor frihed under ansvar.
  • Et job i en åben organisation med en uformel og positiv omgangstone.
  • Attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforsikring.


Din bopæl er ikke nødvendigvis afgørende, da du alt efter arbejdsopgaver vil tilbringe en stor del af din arbejdstid ude hos kunderne.