Page icon icon-palletering

Globus wine

Palletering af bag-in-box vin

Præsentation

Fleksibel produktion

Stor kapacitet og meget fleksibel produktion

Sealing System har leveret, monteret og integreret et komplet pakke- og palleteringsanlæg hos Globus Wine. Anlægget pakker og palleterer bag-in-box vin i forskellige størrelser og i forskellige typer emballage på både kvart- og EUR-paller. Det er en driftssikker løsning, der sørger for håndtering af mange forskellige produkter til kunderne.

  • Stor kapacitet
  • Fleksibel løsning
  • Variation i produktstørrelser
  • Håndtering af forskellige palletyper og -størrelser
  • Driftssikker
Løsningen

Løsningen

Anlægget består af produktbaner, hvor produkterne føres frem til en Meurer Wrap Around /Tray packer. Produkterne ankommer fra fyldeprocessen i vinbokse på 2,3 og 5 liter – 30 stk. pr. min.

En Meurer CM/TP 25-B 650 grupperer og pakker 4 stk. og 6 stk. i wrap-around og tray, samt grupperer og mønsterbygger i tray 400x600mm (1/4 pallestørrelse)

Linjen er monteret med 1/4, 1/2 og 1/1 pallemagasiner. Magasinet til ¼-paller er monteret med ekstra bufferplads, dvs. der er plads til ca. 30 plastpaller. Pallerne separeres automatisk i magasinet. En Okura palleteringsrobot placerer kartonerne på de ønskede paller. Pallerne omvikles til sidst med folie med en Lantech Palleomvikler.

Operatørvenligt anlæg, der styres fra to centralt placerede skærme.

Samlet Turn Key-løsning leveret af Sealing System.

Se vores andre løsninger eller se produktets vej gennem pakkelinjen

Pakke- og palleterings maskiner kan indgå i mange forskellige intelligente pakkeløsninger. Se flere løsninger på vores caseside.

Vi har animeret "Produktets vej gennem pakkelinjen", for at illustrere de forskellige funktioner som kan indgå i vores intelligente pakkeløsninger.

×
Har du
spørgsmål?

Kontakt Kjeld Østergaard Jensen

Ring på +45 7650 2122Send mig en mail

– eller udfyld nedenstående, så vender jeg tilbage hurtigst muligt

Udfyld venligst alle felter.
DanskEnglish