CASE STORY: ABENA

Abena er en dynamisk koncern med hovedsæde i Aabenraa. Abena beskæftiger sig både med handel og produktion, og koncernen har aktiviteter over store dele af verden. Produktområderne er primært pleje- og sygeplejeprodukter, éngangsartikler, papirvarer, plastposer og affaldssystemer.

Leverance:
Komplet og fleksibel pakkelinje til pakning af bleer. Det automatiske anlæg pakker og palleterer til forskellige typer slutforpakninger og paller. Efterfølgende transporteres pallerne på palletransportsystem til højlager. Linjen er designet med fokus på operatørvenlighed og høj driftsikkerhed.

Funktionsbeskrivelse

Poser med bleer i forskellige størrelser ankommer fra blemaskinen. En Lantech Casepacker toploader CP 1000 grupperer og pakker poser med bleer i kartoner. Efterfølgende lukkes kasserne med Lantech kasselukker CS 300.

Transportsystemet til kartonerne er opbygget med bl.a. rullebaner med powerruller, hvorpå kartonerne kan opbuffes inden palleteringscellen.

En KUKA KR 180-2 PA palleterer kartonerne på paller i de ønskede mønstre.

Pallehåndtering: Pallerne omvikles til sidst med en palleomvikler, hvorefter de transporteres til højlager på pallebanesystem med rullebaner, kædebaner og palleelevatorer.

Det er et kundekrav, at anlægget er fleksibelt, og at det kan betjenes fra centralt placerede betjeningsskærme.