Job hos Sealing System

Ledige stillinger

P.t. ingen ledige stillinger

Uopfordrede ansøgninger
Vi er altid åbne for uopfordrede henvendelser, som vil blive behandlet med diskretion. Skriv os et par ord om din baggrund, dine jobønsker og hvorfor du kunne tænke dig at arbejde hos os.

At arbejde hos Sealing System
Sealing System har i mange år været i konstant udvikling med hensyn til know-how, salg og omsætning, og vi beskæftiger i dag ca. 90 medarbejdere. Som teknologibaseret virksomhed beskæftiger vi naturligt nok mange teknikere og ingeniører, men også en række håndværksbetonede faggrupper, forskelligt administrativt personale og en teknisk salgsorganisation.

Hos os er der plads til- og brug for både de nye kreative ideer og de erfaringsbaserede, praktiske løsninger. Struktureret og målrettet projektstyring er vigtig i vores organisation, og vi opnår gode resultater ved at give stor frihed under ansvar.

Vi har stor faglig fokus og samtidig “højt til loftet” med en uformel og humoristisk omgangstone. Begge dele er med til at gøre vores virksomhed et godt sted at arbejde – og samtidig med til at gøre os en bedre samarbejdspartner for vores kunder.