Robot- og PLC-programmør

Vigtig info

Ansøgningsfrist: Ingen p.t.

Ansøgning bedes sendt til afdelingsleder elafd. Finn Bomholt på fbo@sealing-system.dk

Arbejdssted
Sealing System A/S, Hedemarken 1, 7200 Grindsted.

Der vil være mulighed for hjemmearbejdsdage samt arbejdsdage onsite hos kunder i Viborg-området. Din bopæl er derfor ikke afgørende.

Kort om os

Sealing System er i stabil vækst, og vi søger medarbejdere med lyst og evner til at være en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor der er plads til at tilgodese den enkeltes ønsker og ambitioner.

Som medarbejder hos os er du med til at udvikle moderne automationsløsninger, der bidrager til at bevare arbejdspladser i Danmark.

Sealing System er en projektorienteret virksomhed, der leverer pakkemaskiner, komplette pakkelinjer og innovative systemløsninger til intern transport og pakkeprocesser, hvor robotteknologi er en central del. Vi er en kombineret handels- og produktionsvirksomhed, og har agenturer på robotter og mange andre maskiner inden for pakkelinjer, som typisk anvendes i food og non-food industrien.

Kig rundt på websiden og læs mere om os og vores produkter

Kort om jobbet som robot- og PLC-programmør

Har du erfaring med PLC-programmering i Siemens og/eller Allen Bradley? Har du lyst til at arbejde med robotter og udvikling af løsninger til kunders interne transport- og pakkeprocesser? Så er det dig, vi søger til et udviklende og selvstændigt job som robot- og PLC-programmør. 

Sealing System er i vækst, og vi søger derfor en ny kollega til vores team på 6 dygtige PLC-programmører. Vi tilbyder løsninger, der spænder fra semi-automatiske pakkemaskiner til komplette, fuldautomatiske pakkelinjer med robotpalletering.

Som PLC-programmør hos Sealing System får du mulighed for at specialisere dig inden for Siemens og Allen Bradley, og du bliver også tilbudt kurser inden for området, så du er opdateret på den nyeste software. Kort sagt: et job, hvor du kan udvikle dig, og hvor din mening tæller!

Jobbet
Som robot- og PLC-programmør kommer du til at arbejde med udvikling og implementering af kundespecifikke løsninger hos kunder i Danmark og Europa. Du deltager også i den endelig indkøring af anlæggene ude hos kunderne, hvorfor du skal forvente ca. 30 rejsedage om året.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver være:

 • Programmering af PLC-styrede anlæg med tilhørende HMI-systemer.
 • Indkøring og test af anlæg, både internt samt onsite hos kunderne.
 • Tværfagligt samarbejde med dine kollegaer på kundeprojekterne.
 • Udarbejdelse af funktionsbeskrivelser/betjeningsvejledninger.

Du har erfaring inden for programmering af styringer med en el-teknisk baggrund som fx elektriker, automationsteknolog eller maskinmester.

Derudover forventer vi, at du:

 • Kan omsætte kundespecifikke krav til løsninger.
 • Er en teamplayer.
 • Tør påtage dig ansvar og har en fleksibel indstilling.
 • Er positiv og serviceminded.
 • Forstår at kommunikere både på dansk og engelsk.

Vi tilbyder
Et job, hvor udfordringer og ansvar følges ad.

 • Et job, som er varieret og alsidigt.
 • Stor frihed under ansvar.
 • Et job i en åben organisation med en uformel og humoristisk omgangstone.