Samarbejdsaftale med Ishida Europe

Samarbejdsaftale med Ishida Europe Ltd.
Det er med stor glæde, vi kan offentliggøre, at Ishida Europe Ltd. og Sealing System A/S har indgået et samarbejde omkring salg og service af Ishida produkter på det danske marked. Ishida er verdens førende leverandør af bl.a. kombinationsvægte – også kaldet multihead vægte. Aftalen træder i kraft 1. juli 2015.

Verdens førende inden for bl.a. multihead vægte
Ishida er en privat ejet virksomhed, som blev startet af Ishida familien tilbage i 1893 i Kyoto, Japan. I 2010 blev ledelsen overdraget til fjerde generation af familien, og er dermed stadig under ledelse af en ”Ishida”. I 1972 udvikler Ishida verdens første multihead vægt, og Ishida er stadig verdens førende leverandør af multihead vægte. Udover multihead vægte, designer og fremstiller Ishida blandt andet checkvægte, seal testers, X-Ray udstyr, vision systemer og posemaskiner.

Komplette, automatiske fylde- og pakkelinjer
Synergien mellem Ishida, Sealing System og TH Consult er efter sammensmeltningen af Sealing System og TH Consult større end nogensinde. Sealing System A/S er system-integrator, med fokus på pakning og håndtering af vores kunders produkter. Vi kan levere komplette pakkelinjer fra fyldning, pakning og intern transport til palletering, palleomvikling og mærkning – klar til forsendelse.

Ny medarbejder til servicering af Ishida udstyr
I forbindelse med service på Ishida udstyr er Hans-Erik Bredvig Jensen ansat som servicetekniker. Hans-Erik har tidligere haft ansættelse som servicetekniker på Ishida udstyr i TH Consult og i Multivac.

Seneste nyheder

Vi holder åbent

Vi befinder os i en ekstraordinær situation med COVID-19, men vi holder åbent hos Sealing System...

Glædelig jul og godt nytår

Vi ønsker vores kunder og forretningsforbindelser en rigtig glædelig jul og et godt nytår...

Sealing System styrker ledelsen

Som led i Sealing Systems udviklings- og vækststrategi har vi ansat Ove Stein som Service og Aftersales Manager...