Samarbejdsaftale med Ishida Europe

Samarbejdsaftale med Ishida Europe Ltd.
Det er med stor glæde, vi kan offentliggøre, at Ishida Europe Ltd. og Sealing System A/S har indgået et samarbejde omkring salg og service af Ishida produkter på det danske marked. Ishida er verdens førende leverandør af bl.a. kombinationsvægte – også kaldet multihead vægte. Aftalen træder i kraft 1. juli 2015.

Verdens førende inden for bl.a. multihead vægte
Ishida er en privat ejet virksomhed, som blev startet af Ishida familien tilbage i 1893 i Kyoto, Japan. I 2010 blev ledelsen overdraget til fjerde generation af familien, og er dermed stadig under ledelse af en ”Ishida”. I 1972 udvikler Ishida verdens første multihead vægt, og Ishida er stadig verdens førende leverandør af multihead vægte. Udover multihead vægte, designer og fremstiller Ishida blandt andet checkvægte, seal testers, X-Ray udstyr, vision systemer og posemaskiner.

Komplette, automatiske fylde- og pakkelinjer
Synergien mellem Ishida, Sealing System og TH Consult er efter sammensmeltningen af Sealing System og TH Consult større end nogensinde. Sealing System A/S er system-integrator, med fokus på pakning og håndtering af vores kunders produkter. Vi kan levere komplette pakkelinjer fra fyldning, pakning og intern transport til palletering, palleomvikling og mærkning – klar til forsendelse.

Ny medarbejder til servicering af Ishida udstyr
I forbindelse med service på Ishida udstyr er Hans-Erik Bredvig Jensen ansat som servicetekniker. Hans-Erik har tidligere haft ansættelse som servicetekniker på Ishida udstyr i TH Consult og i Multivac.

Seneste nyheder

Glædelig jul og godt nytår

Vi ønsker vores kunder og forretningsforbindelser en rigtig glædelig jul og et godt nytår...

Sealing System styrker ledelsen

Som led i Sealing Systems udviklings- og vækststrategi har vi ansat Ove Stein som Service og Aftersales Manager...

Case story: Danish Bottling

Sealing System har automatiseret med bl.a. robotpakning, pallelaster og transportsystem...