Kasserejsere

Lantech’s kasserejsere er uden sammenligning blandt de mest stabile og driftssikre kasserejsere – også kaldt kartonrejsere – på markedet.

Lantech’s kasserejsere (eller kartonrejsere) rejser og opretter standard karton planoark (blanks) (FEFCO 0200/0201). Kasserejserens unikke system er i tidernes morgen udviklet i tæt samarbejde med ledende karton-producenter. Gennem årene er der sket en naturlig udvikling, men konceptet fra dengang er stadig ”krumtappen” i maskinen. En af systemets store fordele er ”vakuum-rammen”, som henter planoarket i magasinet, og under transport og åbning har sikkert fat i både gavl og side af kartonen. Dette sikrer, at hjørnet, som rammen har fat i, altid vil være 100 % i vinkel.

Den færdige kartons kvalitet har i dag større betydning end nogensinde, da kartoner oftere og oftere bruges i fuldautomatiske pakkelinjer. Lantech’s kasserejser giver flere muligheder for lukning af bund, blandt andet tape, hot-melt, flip-up eller auto-lock.

Lantech’s C-1000 serie er ordreproduceret. Den tilpasses den enkelte kundes ønsker, og da listen med optioner er ”næsten” uendelig, er der mulighed for at få selv meget unikke ønsker opfyldt.