Sealing System

Robotpalletering

Generelt om robotpalletering

Robotpalleteringsløsninger fås med forskellige typer robotter, skræddersyet til de specifikke opgaver. Sealing System anvender palleteringsrobotter fra Okura, KUKA og ABB, der kan palletere med høj kapacitet og med stor præcision i en robotpalleteringscelle.

Vores AUBO cobotpalletering er en kollaborativ robot. Et økonomivenligt alternativ til lavkapacitets produktion.

Robottens værktøj kan anvendes til flere forskellige processer, så som håndtering af alle typer paller, mellemlægspapir samt forskellige former for emballage.

Okura

Okura robotpalletering

Okura-robotterne er udviklet til brug ved palleterings- og depalleteringsopgaver. Det er opgaver med relativt rolige bevægelser, hvilket gør robotterne meget stabile i drift. Okura-robotterne kræver kun minimal vedligeholdelse. Robotterne er dedikerede til palleteringsopgaver, og det sikrer, at robotten er hurtig at installere og let at betjene.  

Robotpalletering Okura

KUKA

Robotpalletering KUKA

KUKA robotpalletering

KUKA har et stort produktprogram og er en verdensomspændende robotproducent. KUKA fremstiller alt fra små kollaborative håndteringsrobotter, til store industri- og palleteringsrobotter til enhver form for industri. KUKA er et særdeles anerkendt brand - kendt for høj præcision, kvalitet og effektivitet, hvilket også er kendetegnende for KUKAs palleteringsrobotter, som vi hos Sealing System i høj grad anvender til robotpalletering.

ABB

ABB robotpalletering

ABB’s førende palleteringsrobot er den kompakte IRB 460 - en af de hurtigste palleteringsrobotter på markedet. Den er i stand til markant at forkorte cyklustider og øge produktiviteten ved end-of-line palletering og sækkepalletering. Med en rækkevidde på 2,4 meter kan denne kompakte 4-aksede robot opnå op til 36 cyklusser pr. minut med en belastning på 60 kg. Den hurtige 4-aksede robot er med sit lille grundmål ideel til montering i eksisterende pakkelinjer.

Robotpalletering ABB

AUBO

Robotpalletering AUBO

AUBO robotpalletering

En AUBO robotpalleteringsløsning er en kompakt og fleksibel løsning til brug i produktioner med stor produktvariation eller lav kapacitet. Denne palleteringsløsning består af en AUBO cobot, der en kollaborativ robot, skabt til at kunne arbejde i tæt samarbejde med mennesker.

Den fylder væsentlig mindre end andre løsninger og kan integreres, uden at der nødvendigvis skal ændres i den eksisterende produktionslinje, da cobotten er godkendt til at operere uden sikkerhedshegn. Den kan desuden hurtigt omprogrammeres eller flyttes og implementeres andre steder i produktionen.

FANUC

FANUC CRX kollaborative industri- robotserie

Fanuc´s nyeste kollaborative robot, CRX, er en fleksibel robot, der kan kører både kollaborativ- og industri mode. I kollaborativ mode arbejder robotten sikkert sammen med mennesker.

Robotten er ideél til f.eks. palleterings- og pluknings-/pakningsopgaver.

Den har en payload fra 5-30kg med en rækkevidde fra 994-1889.

FANUC CRX fås også til fødevareindustrien.

Kollaborativ robot FANUC CRX

Se andre løsninger vi har leveret med robotpalletering

Robotpalletering kan indgå i mange forskellige pakkeanlæg. Se flere løsninger med robotpalletering på vores caseside.

×
Har du
spørgsmål?

Kontakt Anders Bundgaard Diernæs

Ring på +45 2055 5834Send mig en mail

– eller udfyld nedenstående, så vender jeg tilbage hurtigst muligt

Udfyld venligst alle felter.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Sealing System

Indtast venligst din navn
Indtast venligst din e-mail Der er fejl i den indtastede e-mail
DanskEnglishNorsk