Om Sealing System

Præsentation

Intelligent packaging solutions

Sealing System er en af Skandinaviens førende leverandører af komplette pakke- og palleteringsanlæg. Vi beskæftiger ca. 180 dygtige og engagerede medarbejdere, som har stor viden og erfaring inden for system- og maskinløsninger.

Det betyder meget for os, at vores kunder har tillid til os, og til vores evner til at udvikle den helt rigtige løsning til deres produktionslinjer. Vi ser vores kunder som samarbejdspartnere, fordi kunderne har det største kendskab til deres produkter og produktion, og vi har ekspertisen i alt fra pakkemaskiner til store komplekse komplette pakke- og palleteringsløsninger, men - sammen skaber vi de bedste løsninger.

Vi bidrager til vores kunders udvikling og vækst gennem:

  • Return on investment
  • Innovative fremtidssikrede løsninger
  • Produktionsoptimering
  • Optimering af arbejdsprocesser
  • Automatisering

Vores løsninger skal være en god forretning for vores kunder og skabe merværdi. Eksempelvis gennem effektiviseringer, der skaber konkurrencemæssige fordele.

Mission

Vores mission er at udvikle og producere end-of-line løsninger af høj kvalitet ved brug af den nyeste teknologi. Partnerskabet med vores kunder er baseret på tillid, dybe relationer og værdiskabelse.

Vision

Vi ønsker at være de mest kompetente, pålidelige og innovative indenfor end-of-line, og vi er stolte af de løsninger, vi leverer!

Vores løsninger

Vores løsninger

Vi tilbyder løsninger fra stand-alone pakkemaskiner til komplette automatiske fylde-, pakke- og palleteringsanlæg, specialfremstillede værktøjer og integrerede transportsystemer. Vi tager os af hele dit projekt fra layout og projektledelse til den færdige løsning.

Egenproduktion

Vi har en stor egenproduktion af interne transportsystemer samt pakke- og palleteringsmaskiner, som vi integrerer i vores pakke- og palleteringslinjer.

Integration og elstyring

Vores elstyringer er det, der binder vores komplette pakke- og palleteringslinjer sammen. Det er vores PLC- og HMI koncept, der får vores maskiner integreret i den samlede pakkelinje - gennemtestet og udviklet ud fra mange års erfaring. Synergien mellem HMI og anlæg er unik for Sealing System, og ses ikke mange andre steder. Vores systemanlæg er operatørvenlige, og HMI-skærmbilleder gør det nemt og overskueligt at betjene anlæggene.

Vi kan programmere med kundens forskellige databaser og intelligente lagersystemer - og på den måde få vores anlæg til at snakke sammen med kundens eksisterende løsninger.  

Kravene til automationssystemer er i dag meget høje, og der stilles store krav til nem/hurtig fejlfinding – døgnet rundt. Derfor er alle Sealing Systems elstyringer og al integration med maskiner og robotter lavet in-house.

Vores leverandører

Sealing System er salgs- og serviceansvarlig for flere af de kendte mærker inden for pakkemaskiner: Meurer, CPS, Lantech og Ishida. Vi konstruerer og producerer endvidere robotløsninger til ”End-of-line” pakning med speciale i palleteringssystemer. Robotterne bliver leveret af Okura, KUKA, ABB og AUBO, hvor vi skræddersyr og specialproducerer robotværktøjer og systemintegrerer robotterne.

Vores kunder

Blandt vores kunder er flere af Danmark og Skandinaviens største virksomheder. Vi er stærkt repræsenteret inden for fødevareindustrien, men også inden for andre brancher, som ønsker at skabe forbedringer via automatiseringer.

Historik

Vores historie

Sealing System A/S er grundlagt i 1998 af Rolf Tange og Kjeld Østergaard Jensen. I starten med fokus på salg af pakkemaskiner fra blandt andet Lantech, men med store ambitioner og drømme om at blive bedst til komplette pakkelinjer.

Fra 2003 omlægges strategien til produktion af komplette pakke- og palleteringslinjer, blandt andet med etablering af egen elafdeling samt konstruktion og produktion af egne, interne transportsystemer og salg af Okura palleteringsrobotter.

Senere udvikles egen HMI med øget fokus på robotteknologi. CPS og Ishida produkter kommer til at indgå i Sealing Systems produktprogram efter overtagelse af TH Consult A/S.

I 2017 samles alle Sealing System aktiviteter i Grindsted på Hedemarken 1 i nybyggede, samt renoverede lokaler på i alt 5200m2.

Sealing System har i de senere år brugt meget energi på udvikling af maskiner samt software, der er rustet til fremtiden i forhold til automatisering, energibesparelser, og enkel betjening eksempelvis:

  • IP-4 Greenline – fuldautomatisk pallelaster med et grønt aftryk, i form af servomotorer i stedet for brug af trykluft
  • IRP – Intellligent Robot Picker til håndterings- og pakkeopgaver
  • IPS – Intelligent Packaging Software til let programmering af palleteringsmønstre
  • IPM Greenline – Intelligent pallet Magazine. Pallemagasin med grønt aftryk

Lead Robotics Scandinavia A/S etableres i 2019 i samarbejde med Nordbo, hvor igennem AUBO-robotten distribueres.

Sealing System har egen serviceafdeling i Norge og har netop i 2020 etableret egen salgs- og serviceafdeling i Belgien med fokus på Okura-robotter.

Sealing System har modtaget Børsens Gazelle-pris i 2003, 2016 og 2017.

Sealing SystemProfilbrochure

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Sealing System

Indtast venligst din navn
Indtast venligst din e-mail Der er fejl i den indtastede e-mail
DanskEnglishNorsk