Page icon icon-produktpakning

Grundfos
Pakning af pumper

Præsentation

GRUNDFOSKort fortalt

Sealing System har leveret en komplet pakkelinje til Grundfos. Anlægget er med automatisk WrapAround displaypakning og efterfølgende robotpalletering. Kapaciteten på linjen er 15 pumper pr. min.

Grundfos Linje 1

Løsningen

Grundfos linje 1

Første proces på linjen er en Meurer bakkerejser, der rejser et indlæg, der lægges ned i en palette. Valget faldt på en Meurer CM/TP, da den opfylder alle de opstillede krav fra Grundfos.

For at opfylde kravene til korte omstillingstider udstyrede vi maskinen med servomotorer på alle spindler til omstillinger. En komplet formatomstilling kan gøres på 1½ minut. for en operatør. Operatørdisplayet gør det nemt for operatøren at overskue alle funktioner og informerer operatøren om eventuelle fejl samt forklaring til udbedringer.

Efterfølgende har vi installeret en Okura palleteringsrobot med tilhørende sheetmagasin. Robotten palleterer de færdige kasser med pumper på paller og lægger sheets mellem lagene.

Elkonstruktion, elektriske komponenter

Grundfos UP2000

Løsningen

Elkonstruktion, elektriske komponenter

Grundfos UP2000

Løsningen består af en komplet pakkelinje til pakning af pumper i displaykasser. Løsningen skulle udskifte en eksisterende Wrap Around-maskine samt en bakkerejser. Ønsket til den nye løsning var meget høj driftssikkerhed og hurtige omstillingstider. Samtidig skulle det være en meget operatørvenlig løsning.

Første proces på linjen er en Meurer bakkerejser, der rejser et indlæg, som lægges ned i en palette, hvor pumpen manuelt anbringes. Pumperne transporteres herefter automatisk til en Meurer Wrap Around-maskine, hvor indlægget med pumpen skubbes ud af paletten. Pumperne pakkes derefter i Wrap Around-karton. Kassen etiketteres og vendes, inden den ankommer til to manuelle pakkepladser, hvor operatører anbringer de øvrige komponenter i kassen. Låget lukkes automatisk, inden kassen kører igennem et vision-anlæg. Kassen palleteres til sidst i en Okura palleteringscelle.

Et operatørdisplay gør det nemt for operatøren at overskue alle funktioner og informerer operatøren om eventuelle fejl samt forklaring til udbedringer.

Se vores andre løsninger eller se produktets vej gennem pakkelinjen

Pakke- og palleterings maskiner kan indgå i mange forskellige intelligente pakkeløsninger. Se flere løsninger på vores caseside.

Vi har animeret "Produktets vej gennem pakkelinjen", for at illustrere de forskellige funktioner som kan indgå i vores intelligente pakkeløsninger.

×
Har du
spørgsmål?

Kontakt Kjeld Østergaard Jensen

Ring på +45 7650 2122Send mig en mail

– eller udfyld nedenstående, så vender jeg tilbage hurtigst muligt

Udfyld venligst alle felter.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Sealing System

Indtast venligst din navn
Indtast venligst din e-mail Der er fejl i den indtastede e-mail
DanskEnglishNorsk