Page icon icon-palletering

TINE mejeri

Palletering af ost i kasser

Præsentation

Sealing System har produceret og leveret et anlæg til TINE Byrkjelo, til håndtering og palletering af 10 og 20 kg oste. Løsningen indebærer automatisering af kvalitetskontrol, etikettering og palletering af oste.

Anlægget kvalitetssikrer ostene ved bl.a. at køre dem igennem en metaldetektor samt tjekke om emballagen holder vakuum inden de bliver palleteret.

Løsningen er solgt som en turn-key løsning, der ved overtagelse er et idriftsat og testet anlæg, med trænet personale klar til produktion.

Tine mejeri

Kort fortalt

TINE mejerierne er Norges største producent af mejeriprodukter som mælk og ost. TINE Mejeri Byrkjelo producerer Norvegia® og brunost samt delpakning af Norvegia®.

Funktionsbeskrivelse

Mejeri palletering

Funktionsbeskrivelse

Ostene modtages på produktbaner som transporterer ostene frem til metaldetektoren. Hvis der er fejl fra metaldetektoren, skubbes de ud på en rejekt bane.

Herefter kører ostene videre på en modulbane, hvor der sidder en vision løsning, som affotograferer en evt. kaseinmærke som er påsat ostene. På kaseinmærket er der skrevet et tal eller et kryds. Disse oste kan transporteres ud af cellen til manuel håndtering. Ostene fortsætter herefter over på en vægt, til kontrolvejning.

Ostene kører herefter videre til en etiketmaskine som påsætter etiketten. Etiketterne benyttes til at sortere ostene efter i to kategorier. Kategori 1 er oste der har en ideal vægt. Kategori 2 er oste der er afvigende i vægten. Der kan desuden vælges, at køre oste der er meget vægtafvigende til rejekt. På den samme modulbane er der monteret en stregkodescanner som aflæser ostens stregkode og udsortere ostene i de to kategorier.

Inden ostene kører ud til pickuppladserne ved robotten, løftes de op fra banen ved brug af et vakuum sugeværktøj, for at sikre at ostens emballage holder vakuum. Hvor efter de er klar til at blive palleteret. 10 kg oste samles to og to til et pick. 20 kg oste pickes en ad gangen. Begge pickuppladser kan håndtere 10 og 20 kg oste.

Robotten picker tomme paller og placerer dem på de to palleteringspladser. Herefter picker robotten fire tomme plastkasser af gangen og placerer dem på pallerne på de to palleteringspladser. Robotten picker herefter ostene fra de to pickuppladser og fylder dem i plastkasserne.

Pallebanesystemet efter de to palleteringspladser er forsynet med to pallekryds og en kædebane. Dette medfører at dette pallebanesystem kan fyldes med fyldte paller uanset om pallerne kommer fra den ene eller den anden palleteringsplads.

Se vores andre løsninger eller se produktets vej gennem pakkelinjen

Palleterings maskiner kan indgå i mange forskellige intelligente pakkeløsninger. Se flere løsninger på vores caseside.

Vi har animeret "Produktets vej gennem pakkelinjen", for at illustrere de forskellige funktioner som kan indgå i vores intelligente pakkeløsninger.

×
Har du
spørgsmål?

Kontakt Anders Bundgaard Diernæs

Ring på +45 2055 5834Send mig en mail

– eller udfyld nedenstående, så vender jeg tilbage hurtigst muligt

Udfyld venligst alle felter.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Sealing System

Indtast venligst din navn
Indtast venligst din e-mail Der er fejl i den indtastede e-mail
DanskEnglishNorsk