Page icon icon-interne-transportsystemer

DCS ApS

Stort pakkeanlæg erstatter lange gåafstande

Præsentation

Et nyt, stort lager medførte behovet for et komplet pakkeanlæg hos DCS i Trige, der forhandler og distribuerer IT-produkter med dag-til-dag-levering. Det nye anlæg automatiserer mange af de tidligere arbejdsgange og forkorter lange gåafstande for medarbejderne.

Kort fortalt

DCS ApS er en privatejet IT-virksomhed med lager i Trige, nord for Aarhus. Her er mere end 250.000 produkter, som de sælger til B2B kunder via deres webshop. 

Casevideo

Løsningen

Produkttransport, Abena, kasser med bleer, modulbane, båndbane, transportbånd

Løsningen

Med DCS´s nye pakkeanlæg, automatiseres en stor del af deres pakkeprocesser. Gennemsnitsbehandlingstiden pr. ordre er faldet markant, til nu kun at være 22 minutter, hvilket er ekseptionelt lavt.

DCS har med pakkeanlægget effektiviseret flere arbejdsgange. Med den nye Packsize maskine, produceres ordretilpassede papkasser. Pappet skæres ud i den rette størrelse alt efter produktstørrelse og samles. Herefter køres den ud på bufferbanerne til opsamling.

Med DSC's nye hal fulgte langt større gåafstande i pakkeriet for medarbejderne. Produktbaner rundt på fabrikken, sørger for at når først produkterne er plukket og lagt i kasserne, bliver de transporteret videre i systemet. Her bliver de også checkvejet og fotograferet. En procedure som har elimineret rigtig mange fejl, da det her registreres, om det er det korrekte indhold, der er i kasserne. 

Der er også en produktlinje til de produkter, der er i yderemballage og derfor ikke skal emballeres yderligere.

 

 

 

"Vi havde en rigtig rigtig god mavefornemmelse med Sealing System, som kunne levere en løsning til os, der forenklede vores måde at gøre det på; automatiserede vores processer og gjorde at vi blev langt mere effektive i vores arbejdsgange. Vi undgår at have lange gåafstande på lageret. Vi undgår at have flaskehalse i forbindelse med plukkeriet og pakkeriet."

 Daniel Pedersen, medejer af DCS 

  • Packsize X5 pakkemaskine
  • Pakkeanlæg, mauel pakkestation, produktbaner

Packsize - ordretilpassede kassestørrelser


Op til 600 kasser i timen med Packsize

On Demand Packaging solutions

Packsize producerer ordretilpassede papkasser. Packsize maskinerne er beregnet til, at hver ordre har forskellige dimensioner eller andre krav til eksempelvis forsendelse. Ved at specialtilpasse hver ordre, er det muligt at spare mange ressourcer på emballage samt ikke mindst fyld. 

DCS får nu produceret ordretilpassede papkasser, takket være Packsize X5 pakkesystemet. Maskinen udmærker sig ved at kunne klare store mængder af papkasser, og er derfor et oplagt valg for ecommerce og produktionsvirksomheder. 
Packsize X5 maskinen sikrer dig en hurtigere og mere effektiv pakning, da den kan producere op til 600 kasser i timen. 

Packsize X5 pakkemaskine hos DCS

Se vores andre løsninger eller se produktets vej gennem pakkelinjen

Pakke- og palleterings maskiner kan indgå i mange forskellige intelligente pakkeløsninger. Se flere løsninger på vores caseside.

Vi har animeret "Produktets vej gennem pakkelinjen", for at illustrere de forskellige funktioner som kan indgå i vores intelligente pakkeløsninger.

×
Har du
spørgsmål?

Kontakt Søren Boldt Mousten

Ring på +45 7650 2158Send mig en mail

– eller udfyld nedenstående, så vender jeg tilbage hurtigst muligt

Udfyld venligst alle felter.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Sealing System

Indtast venligst din navn
Indtast venligst din e-mail Der er fejl i den indtastede e-mail
DanskEnglishNorsk