Intelligent end-of-line pakke- og palleteringsløsninger

Industry/Intralogistics

Med 25 års erfaring har vi opbygget en stor ekspertise og teknisk knowhow inden for industrielle pakke-, palleterings-og lastsikringsopgaver. Vi har arbejdet med en bred vifte af industrier, herunder, Non-food, E-commerce, forbrugsvarer, materialer til byggeindustrien, elektronik, og mange flere.

 

 

 

Branchekendskab

Vores kendskab til forskellige brancher giver os mulighed for at tilpasse vores løsninger til specifikke behov og udfordringer inden for mange forskellige brancher. Vores omfattende erfaring har gjort os i stand til at hjælpe et bredt spektrum af forskellige industrivirksomheder med at optimere deres kapacitet, effektivitet og dermed skabe mere værdi for deres virksomhed.

Vi har stor erfaring i design af ergonomiske plukke- og pakkestationer i forbindelse med robot-, shuttlelagere samt design af transport- og shipping løsninger.

Kort fortalt 

  • Egenproduktion: Vi har en in house produktion af modulopbyggede interne transport- samt pakke- og palleteringssystemer, som vi integrerer i vores end-of-line løsninger.

  • Branchekendskab: Giver os mulighed for at tilpasse vores løsninger til specifikke behov og udfordringer inden for de respektive brancher.

  • Teknisk knowhow: Vi har ekspertise og erfaring, der gør at vi leverer driftssikre og kundetilpassede løsninger, som skaber værdi i både fremstillingsprocessen og konkurrenceevnen.

  • Vi tager ejerskab og ansvar i hele projektforløbet. 

Vi lægger vægt på den gode kunderelation

Vi lægger stor vægt på kunderelationen, da vi ser kunden som en vigtig samarbejdspartner. Kunden besidder den største viden om deres produkt og produktion, og med vores ekspertise inden for pakke- og palleteringsløsninger skaber vi sammen de optimale løsninger.

 

Cases

Industry/Intralogistics cases

Læs vores detaljerede kundecases og opdag, hvordan vores målrettede end-of-line projekter har skabt værdiskabende optimering og øget effektivitet for nogle af Danmarks og Skandinaviens førende virksomheder.

Vores leverandører

Vores leverandører 
Kendte kvalitetsmærker 
End-of-line pakkemaskiner & robotter

Sealing System er salgs- og serviceansvarlig for flere af de kendte mærker inden for pakkemaskiner: Packsize, Lantech, Sitma, Meurer, og Ishida.

Vi designer og producerer et stort udvalg af robotløsninger med tilhørende specialværktøjer/gribere.

Vores robotpartnere er Okura, KUKA, ABB, FANUC og AUBO, hvor vi er certificeret servicepartner med OKURA og KUKA.

  • Boxhand robotværktøj Palletering af kasser KUKA

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Sealing System

Indtast venligst din navn
Indtast venligst din e-mail Der er fejl i den indtastede e-mail
DanskEnglishNorsk