Automationsløsninger
til Pharma industrien

Pharma

Sealing System A/S, er en af Skandinaviens førende leverandører af robotter og logistikprojekter til Pharma og Healthcare.
Opnå en skalerbar og pålidelig løsning, der garanterer konsekvent høj kvalitet og effektivt håndterer gentagne arbejdsopgaver.

 

Intelligente robot- og logistiksystemer
til Pharma og Healthcare industrien


Vi har en separat Pharma-afdeling med dygtige og erfarne medarbejdere, der har gennemgået omfattende træning i Good Manufacturing Practices (GMP) og Good Document Practice (GDocP). Det betyder, at vi har en høj kvalitetsdokumentationspakke, både i design og endelig maskin dokumentation.

Vi stræber efter at levere enestående resultater og samtidig overholde de højeste standarder for kvalitet og overholdelse i den farmaceutiske industri.

Lad vores automatiserede løsninger håndtere de gentagne opgaver og frigøre værdifulde ressourcer i din virksomhed.

Åben og ærlig kommunikation

Vi prioriterer samarbejde og åben kommunikation med vores kunder gennem hele designprocessen. 

Ved at arbejde sammen med dig får vi en forståelse af dine specifikke behov og krav i medicinproduktionsindustrien. Dette gør det muligt for os at skræddersy vores løsninger præcist for at imødekomme dine forventninger, hvilket sikrer, at du modtager en løsning, der er effektivt og af højeste kvalitet. 

Packsize EM7-35 hos Juliana drivhuse
Specialister i automation
til Pharma industrien 

​Vi er specialiserede i at optimere og automatisere processerne i Pharma industrien for at sikre høj kvalitet i pakning af produkter.

Vores automationsløsninger er skræddersyet til Pharma og kan hjælpe med alt fra pakning, palletering og depalletering.

Vi har succesfulde projekter inden for logistik, hvor vores automationsløsninger bidrager til markante forbedringer i produktionen. 

Good Manufacturing Practices (GMP) og Good Document Practice (GDocP)

Alle medarbejdere har gennemgået omfattende træning

Vores dokumentationspakke er af høj kvalitet - både hvad angår design og endelig dokumentation. Samtidig har vi udviklet et kvalitetssikringssystem der sikrer vores interne processer og procedurer.

Vi stræber efter at levere aftalte projekter i henhold til kundens specifikationer, samtidig med at vi opretholder standarder inden for pharma industrien. 

Øget produktivitet 

Med vores automationsløsninger kan du opnå øget produktivitet, nedsatte omkostninger, forbedret kvalitet og øget sikkerhed i produktionen. Lad os hjælpe dig med at optimere dine processer og få mest muligt ud af dine produktionsanlæg.

Track Record af projekter i pharma industrien 

Vi er stolte af vores evne til at bruge vores erfaring og ekspertise til at levere resultater, der opfylder dine forventninger.

fanuc

Kontaktpersoner

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Sealing System

Indtast venligst din navn
Indtast venligst din e-mail Der er fejl i den indtastede e-mail
DanskEnglishNorsk