Page icon icon-palletering

Abena

Pakke- og palleteringsanlæg

Præsentation

Sealing System har gennem en lang årrække leveret hele 10 komplette pakke- og palleteringslinjer til bleer til Abena. Det første anlæg blev installeret i 2002. Sealing System har også stået for en stor del af den interne transport på Abena. Det gælder produkttransport, men i særdeleshed også palletransport på rulle- og kædebaner, palleomvikling samt transport til lagerfaciliteter.

Anlægget fra 2002 har kørt mere end 600.000 paller igennem systemet, hvilket vidner om robusthed og stabilitet. På alle 10 anlæg er der i alt transporteret over tre millioner paller.

Abena

Kort fortalt

Abena producerer dagligt over tre millioner bleer og inkontinensprodukter på fabrikken i Aabenraa. 127 paller bliver der produceret i timen, døgnet rundt, syv dage om ugen.

Løsningen

Produkttransport, Abena, kasser med bleer, modulbane, båndbane, transportbånd

Løsningen

Anlæggene hos Abena består af en Lantech Casepacker-løsning, som fylder poser med bleer i papkasser. De pakkede kasser transporteres herefter på produktbånd til palleteringsrobotterne, hvor de bliver pakket på paller og omviklet. Efterfølgende føres pallerne ind i en vertikal transportør – en slags produktelevator, hvor de kører på pallebaner oppe under loftet og videre ud på lageret.

Der er desuden indbygget bufferplads, som sørger for, at der ikke sker et fuldt produktionsstop, hvis der opstår fejl et sted på linjen.  

Sealing System har leveret casepackere, banesystemer til produkter og paller, samt robotpalleteringsceller til samtlige af Abenas 10 produktionslinjer. 

Kundetilfredshed

Relation og samarbejde (kundetilfredshed)

Ifølge Bo Groth Christensen, der er elteknisk chef på Abena, har relation og samarbejde stor betydning. Han har tydeligt kunnet mærke, at Sealing System ”investerede” i Abena og har gået den ekstra mil for at få et godt samarbejde.

”Relationen og samarbejdet er alfa og omega. De kender os og vores kvalitet og medarbejdere, og ved hvad vi står for.”

– Bo Groth Christensen.

  • En samlet totalleverandør af pakke- og palleteringssystemer
  • God relation og godt samarbejde
  • En fast kendt kontakt – den direkte kontakt.
  • Langtidsholdbar løsning
  • Stabil drift
Palletering, kasser med bleer, robotværttøj, KUKA,

”Hvis vi beder om tilbud fra flere, får vi den billigste løsning, og den er vi ikke interesseret i. Vi vil have den bedste, teknologiske løsning. Vi vil have det, vi ved virker."

"Samarbejdet med serviceafdelingen er helt suverænt. Vi har den tætte og direkte kontakt og får løst problemerne i en fart.”

– Bo Groth Christensen.

KUKA, robotpalletering, Pallemagasin, palletering af bleer

Se vores andre løsninger eller se produktets vej gennem pakkelinjen

Pakke- og palleterings maskiner kan indgå i mange forskellige intelligente pakkeløsninger. Se flere løsninger på vores caseside.

Vi har animeret "Produktets vej gennem pakkelinjen", for at illustrere de forskellige funktioner som kan indgå i vores intelligente pakkeløsninger.

×
Har du
spørgsmål?

Kontakt Kjeld Østergaard Jensen

Ring på +45 7650 2122Send mig en mail

– eller udfyld nedenstående, så vender jeg tilbage hurtigst muligt

Udfyld venligst alle felter.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Sealing System

Indtast venligst din navn
Indtast venligst din e-mail Der er fejl i den indtastede e-mail
DanskEnglishNorsk