Page icon icon-palletering

Atlas

Palletering af spande

Præsentation

Sealing System har produceret og leveret et anlæg med to robotpalleteringsceller, til automatisk palletering af spande, til Atlas i Polen. Anlægget har en specialdesignet spande-vendestation og specialdesignet robotværktøj til skånsom håndtering og palletering. 

Kort fortalt

Atlas er en stor og anerkendt producent i Polen. Atlas producer et stort udvalg af produkter til byggeindustrien; som spartel, puds, primere og maling.

Se video fra Atlas

Funktionsbeskrivelse

Spandepalletering, palletering af spande Atlas

Funktionsbeskrivelse

Anlægget består af to interne transportlinjer, med modulbaner, der transporterer spandende til palletering. For enden af hver linje står en okura robotpalleteringscelle med tilhørerne sheet- og pallemagasin. Det specialdesignede robotværktøjet er et kombineret gribe- og vakuumværktøj, der kan håndtere henholdsvis spandepallering og sheetpålægning.

Efterfølgende transporteres pallerne med spande på rullebane og påsættes folie. Stretch hood maskinen, giver en god beskyttelse af pallen under transport.

 

Se vores andre løsninger eller se produktets vej gennem pakkelinjen

Pakke- og palleterings maskiner kan indgå i mange forskellige intelligente pakkeløsninger. Se flere løsninger på vores caseside.

Vi har animeret "Produktets vej gennem pakkelinjen", for at illustrere de forskellige funktioner som kan indgå i vores intelligente pakkeløsninger.

×
Har du
spørgsmål?

Kontakt Søren Boldt Mousten

Ring på +45 7650 2158Send mig en mail

– eller udfyld nedenstående, så vender jeg tilbage hurtigst muligt

Udfyld venligst alle felter.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Sealing System

Indtast venligst din navn
Indtast venligst din e-mail Der er fejl i den indtastede e-mail
DanskEnglishNorsk