Page icon icon-palletering

VELUX

Automatiseret palleteringsanlæg øger effektiviteten hos VELUX

Præsentation

I Østbirk ved Horsens ligger VELUX fabrikken, Østbirk Bygningsindustri. Her producerer man dagligt mange typer vinduer, der bidrager til bedre bygninger med masser af dagslys og frisk luft. Sealing System har haft til opgave at levere og installere palleteringsanlæg til produktionen, som har øget effektiviteten markant. Det skyldes, at vinduerne tidligere blev pakket og palleteret manuelt af medarbejdere. KUKA-robotten og værktøjet hertil er særligt udviklet til Østbirk Bygningsindustri, og resultatet heraf er den største robot af sin slags, som Sealing System har leveret. Desuden er der udviklet en særlig strap-maskine, der sørger for at pakke vinduerne forsvarligt, inden de forlader produktionen.  

velux

Kort fortalt

VELUX Gruppen er en stor international koncern med danske rødder. VELUX har produceret energieffektive vinduer i mere end 80 år, og har afdelinger i over 40 lande. Mennesket er i centrum, når VELUX designer bygninger med fokus på sundhed, bæredygtighed og respekt for miljøet.

Løsningen

KUKA robot palletering for Velux af Sealing System

Løsningen

Anlægget hos Østbirk Bygningsindustri består af en palleteringsløsning til vinduer, skræddersyet af Sealing System. De pakkede vinduer transporteres på en rullebane til en station, hvor emnet bliver centreret. Palleteringsrobotten placerer et mellemlæg ovenpå kassen med vinduet, og enheden flyttes herefter over på en palle, som transporteres videre til en vertikal omsnørrer. Her påsættes hjørner, inden pallen med vindue og mellemlæg omsnørres til en samlet enhed. Pallerne kan stables op til syv paller oven på hinanden, hvorefter de er klar til afhentning.

KUKA robot palletering af vinduer for Velux

Se vores andre løsninger eller se produktets vej gennem pakkelinjen

Pakke- og palleterings maskiner kan indgå i mange forskellige intelligente pakkeløsninger. Se flere løsninger på vores caseside.

Vi har animeret "Produktets vej gennem pakkelinjen", for at illustrere de forskellige funktioner som kan indgå i vores intelligente pakkeløsninger.

×
Har du
spørgsmål?

Kontakt Søren Boldt Mousten

Ring på +45 7650 2158Send mig en mail

– eller udfyld nedenstående, så vender jeg tilbage hurtigst muligt

Udfyld venligst alle felter.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Sealing System

Indtast venligst din navn
Indtast venligst din e-mail Der er fejl i den indtastede e-mail
DanskEnglishNorsk