Page icon icon-palletering

Skandinavisk Vintapperi

Palletering af bag-in-box vin

Præsentation

Sealing System har leveret, monteret og integreret et komplet automatisk anlæg til palletering af bag-in-box vin med individuel folieomvikling af kvartpaller til Skandinavisk Vintapperi (Skanvin). Især den individuelle folieomvikling af kvartpaller er en nyudviklet, automatiseret proces.

Fire kvartpaller bliver palleteret på én gang, hvorefter den enkelte kvartpalle kører frem på transportbåndet og bliver omviklet med folie – og herefter bliver de fire kvartpaller samlet igen på en EUR-palle, og hele pallen bliver til sidst omviklet med folie.

Skandinavisk Vintapperi

Kort fortalt

Skanvin i Glostrup er en dansk virksomhed, der fylder, pakker og distribuerer vine fra hele verden. Virksomheden har i mange år tappet og distribueret vin på flasker, men med deres nye linje kan de nu også fylde, pakke og palletere bag-in-box vin.

FaktaHvorfor palletere på kvartpaller?

Kvartpaller er meget anvendt i supermarkederne, hvor de let kan transporteres rundt i de smalle gange mellem varereolerne.

Løsningen

Fuldautomatisk pallelasterløsning

Anlægget til Skanvin består af et komplet palleterings- og folieomviklingsanlæg til bag-in-box vin.

Linjen består af Sealing Systems egen IP-4 Greenline - en fuldautomatisk pallelaster, der kan palletere i højkapacitetsproduktioner med høj hastighed- op til fire lag i minuttet. Denne version kan palletere bag-in-box vin i bakker – direkte på kvartpaller. Efter palleteringen folieres kvartpallerne individuelt og etiketteres, hvorefter de placeres på en EUR-palle, som igen folieres. Anlægget består også af rullebaner til produkttransport, modul og kædebaner til transport af paller samt folieomviklings- og etiketteringsenheder.

  • Sealing Systems IP-4 Greenline pallelaster er perfekt til opgaven, hvor produktionslinjen kører med en kontinuerlig høj kapacitet.
  • Ideel løsning til palletering af vin med ønsket om at omvikle de enkelte kvartpaller individuelt, for derefter at stille fire stk. kvartpaller på en EUR-palle som slutteligt omvikles.
  • Arealet, som anlægget optager i produktionen, er mindre end en tilsvarende palleteringscelle med robotter.
  • Ingen manuelle omstillinger – alle funktioner og omstillinger er fuldautomatiske og styres fra maskinens HMI.
  • Sealing System IP-4 Greenline pallelaster

IP-4 Greenline

Højere automatiseringsgrad

Sealing System IP-4 Greenline pallelaster er en af markedets mest miljøvenlige og driftssikre pallelastere – udviklet til 24/7-drift med fokus på minimal vedligeholdelse.

  • Højere automatiseringsgrad
  • Energibesparende/grøn profil ved brug af servomotorer
  • Op til fire lag i minuttet

Se vores andre løsninger eller se produktets vej gennem pakkelinjen

Palleterings maskiner kan indgå i mange forskellige intelligente pakkeløsninger. Se flere løsninger på vores caseside.

Vi har animeret "Produktets vej gennem pakkelinjen", for at illustrere de forskellige funktioner som kan indgå i vores intelligente pakkeløsninger.

×
Har du
spørgsmål?

Kontakt Anders Bundgaard Diernæs

Ring på +45 2055 5834Send mig en mail

– eller udfyld nedenstående, så vender jeg tilbage hurtigst muligt

Udfyld venligst alle felter.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Sealing System

Indtast venligst din navn
Indtast venligst din e-mail Der er fejl i den indtastede e-mail
DanskEnglishNorsk