Page icon icon-produktpakning

ITW

Flytter pakkelinje hjem

ITW flytter pakkelinje tilbage til Danmark med nyt automatiseret anlæg

Præsentation

Kort fortalt

ITW er en international Amerikansk koncern, med ca. 48.000 ansatte på verdensplan. ITW i Middelfart hører til den producerende del af koncernen (Construction products). Mere præcist er det produktion af pistolsøm, overfladebehandling, samt pakning af skruer og pistolsøm.

Tidligere produktion

Pakkelinje Skruer

Tidligere produktion

Fra manuel pakning til fuldautomatisk pakkelinje

Ved den tidligere produktion blev skruerne efter overfladebehandlingen på fabrikken i Middelfart, sendt til udlandet, hvor de blev pakket.

Hele pakkeprocessen foregik manuelt, både rejsning af inder- og yderæske, samt fyldning af æskerne med skruer. Herefter blev de pakket og sendt retur til salg i Danmark.

Løsningen

Den nye pakkelinje

At flytte pakkelinjen til Danmark og samtidig automatisere processen, har gjort produktionen langt mere effektiv, der kan pakkes hurtigere, ved højere kapacitet og uden logistisk omfattende arbejdsgange. Ved varierende ordrestørrelser er det hurtigere at omstille produktionen, da hele processen foregår maskinelt på fabrikken i Danmark og ikke skal sendes til udlandet, for at blive pakket.

ITW ville gerne have flyttet produktionen til Danmark af flere årsager. En af de primære årsager værende leveringssikkerhed og fleksibiliteten ved at have hele pakkelinjen lokalt. En anden faktor var økonomi. Pakkelinjen er hurtigt tjent hjem, selvom det er i konkurrence med lave udenlandske lønninger på pakning og transport frem og tilbage til Danmark.

Resultat og kundetilfredshed

Resultatet af det nye anlæg

Effektivitet - Der kan pakkes hurtigere, ved højere kapacitet og uden logistisk omfattende arbejdsgange.

Leveringssikkerhed - Ved at flytte pakkelinjen til Danmark, bliver produktionen mere fleksibel og kan hurtigere tilpasses højere eller lavere kapacitet, da processen udføres maskinelt.

Hurtig tilbagebetalingstid - Anlægget er hurtigt tjent hjem, selvom det er i konkurrence med lave udenlandske lønninger til produktionen og transporten af skruerne tilbage til Danmark.

Kundetilfredshed

ITW havde ikke brug for en standardløsning, men en løsning specialdesignet til en helt bestemt type nydesignede æsker.

ITW har været meget tilfredse med processen og udviklingen af den helt rigtige kundetilpassede løsning. En opgave der krævede stor fleksibilitet og gåpåmod for at kunne løse de udfordringer og ændringer der opstod undervejs i projektet.

Funktionsbeskrivelse

Funktionsbeskrivelse

I den første del af pakkelinjen rejses inderæsken af en Spizte kartonrejser, som herefter kører ind i fyldemaskinen. Når æsken er fyldt kører den videre ud på en båndbane hvor æsken rystes, så skruerne ligger fladt i æsken. Den kører videre hen til en føler som registrerer, hvis der mod forventning, skulle være en skrue der stikker op over kanten. Hvis føleren detekterer dette, så skubbes æsken ud af produktionen, på et separat bånd, hvor operatøren kan ordne fejlen og sætte æsken tilbage i produktionen.

Sideløbende med at inderæsken rejses, rejses yderæsken også af en Spizte kartonrejser. Yderæsken kører nu ind i specialmaskinen, hvor den spotlimes på indersiden.

Æsken med skruer kører ind til den specialdesignede maskine fra Sealing System, som skubber inderæsken ind i yderæsken. Når de to æsker er limet sammen, kører æsken videre hvor den får påført en etiket, inden den bliver palleteret.

Pakkelinje skruer

Se vores andre løsninger eller se produktets vej gennem pakkelinjen

Pakke- og palleterings maskiner kan indgå i mange forskellige intelligente pakkeløsninger. Se flere løsninger på vores caseside.

Vi har animeret "Produktets vej gennem pakkelinjen", for at illustrere de forskellige funktioner som kan indgå i vores intelligente pakkeløsninger.

×
Har du
spørgsmål?

Kontakt Søren Boldt Mousten

Ring på +45 7650 2158Send mig en mail

– eller udfyld nedenstående, så vender jeg tilbage hurtigst muligt

Udfyld venligst alle felter.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Sealing System

Indtast venligst din navn
Indtast venligst din e-mail Der er fejl i den indtastede e-mail
DanskEnglishNorsk