Page icon icon-produktpakning

Nørager Mejeri

Pakning af ost i bægre

Præsentation

Sealing System har leveret, monteret og integreret et pakkeanlæg til pakning af hvide ostetern i bægre eller glas. Tidligere blev bægrene/glassene pakket manuelt i kasser. Nørager Mejeri har fået en højere automatiseringsgrad og kan nu bedre følge med kapacitetsmæssigt.

Anlægget er dimensioneret til seks forskellige bægertyper og kan omstilles. Kapaciteten er på op til 20 kasser á seks produkter pr. minut.

Om Nørager Mejeri

Nørager Mejeri er en del af Nordex Food – et privatejet dansk mejeriselskab, der har specialiseret sig i fremstilling af hvide oste. Nørager Mejeri producerer ca. 20.000 tons hvid ost om året og beskæftiger ca. 140 medarbejdere.

Den nye pakkeløsning

Casepacking, Picker, Nørager mejeri, pakning af ost i bægre,

Den nye pakkeløsning

Anlægget består af produktmodulbaner, hvorpå produkterne bliver transporteret fra produktion til pakkeanlæg, hvor de fordeles fra et til to spor. Hvorefter en kasserejser, rejser kasserne og lukker bunden, mens et skohornssystem åbner og fikserer kasserne, så de er klar til at blive fyldt. Pickeren flytter seks bægre ost ad gangen ned i kasser ved brug af et vakuumværktøj. Herefter lukkes kassen med tape i kasselukkeren, får etikette på og transporteres videre til palletering.

Se vores andre løsninger eller se produktets vej gennem pakkelinjen

Pakke- og palleterings maskiner kan indgå i mange forskellige intelligente pakkeløsninger. Se flere løsninger på vores caseside.

Vi har animeret "Produktets vej gennem pakkelinjen", for at illustrere de forskellige funktioner som kan indgå i vores intelligente pakkeløsninger.

×
Har du
spørgsmål?

Kontakt Anders Bundgaard Diernæs

Ring på +45 2055 5834Send mig en mail

– eller udfyld nedenstående, så vender jeg tilbage hurtigst muligt

Udfyld venligst alle felter.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Sealing System

Indtast venligst din navn
Indtast venligst din e-mail Der er fejl i den indtastede e-mail
DanskEnglishNorsk