Page icon icon-interne-transportsystemer

Ahlsell AB

Stort pakkeanlæg med ergonomien i fokus

Præsentation

Pluk og pakning af kundeordrer i papkasser og kuverter, medførte behovet for ergonomisk, korrekt plukkestationer til Ahlsell i Billund, der blandt andet distribuerer installationsprodukter til virksomheder.

Kort fortalt

Ahlsell er Nordens førende distributør af installationsprodukter, værktøjer og forsyninger til installation, byggeri, ejendomsforvaltning, industrielle- og energivirksomheder samt den offentlige sektor. 

Casevideo

Løsningen

Pakkeanlæg med ergonomien i fokus

Løsningen

Med Ahlsells nye, ergonomiske arbejdsstationer, kan operatøren justere arbejdsstationen til den korrekte ergonomiske højde og dermed få en bedre arbejdsstilling. Hver plukkestation er opbygget med et pakkebord med indbygget vægt og højdejusterbar arbejdsplatform. Pakkebordet og arbejdsplatformen kan justeres til de ergonomiske rigtige højder i forhold til den operatør som står ved arbejdsstationen.

Færdigplukkede kasser og kuverter fra de 7 plukkestationer flettes sammen på out-feedbanen ud mod forsendelsesområdet. Kasserne og kuverterne transporteres på modulbaner og spiralveyor ud til forsendelsesområdet. Undervejs frasorteres kasserne via et højkantsbånd og kuverterne glider efterfølgende ned af en sliske. Kasserne køres herefter frem til en vertikaltransportør og sænkes ned til pakkestationer. Operatøren lægger følgeseddel i kassen som efterfølgende lukkes og sorteres i forhold til forsendelsesruter.

Løsningen indeholder også affaldsbaner, hvor operatøren kan smide/lægge tomt papemballage på båndet, som efterfølgende automatisk transporteres ud til en papkomprimator.  

Ergonomi på arbejdspladser

Vigtigheden af ergonomi på arbejdspladser

Det ergonomiske design hos Ahlsell sikrer, at hver operatør kan justere arbejdsstationerne til den korrekte højde, hvilket minimerer risikoen for skadelige kropsstillinger og bevægelser. En korrekt arbejdsposition kan væsentligt nedsætte chancerne for at udvikle lidelser forårsaget af overbelastning.

  • Packsize X5 pakkemaskine
  • Pakkeanlæg, mauel pakkestation, produktbaner

Se vores andre løsninger eller se produktets vej gennem pakkelinjen

Pakke- og palleterings maskiner kan indgå i mange forskellige intelligente pakkeløsninger. Se flere løsninger på vores caseside.

Vi har animeret "Produktets vej gennem pakkelinjen", for at illustrere de forskellige funktioner som kan indgå i vores intelligente pakkeløsninger.

×
Har du
spørgsmål?

Kontakt Søren Boldt Mousten

Ring på +45 7650 2158Send mig en mail

– eller udfyld nedenstående, så vender jeg tilbage hurtigst muligt

Udfyld venligst alle felter.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Sealing System

Indtast venligst din navn
Indtast venligst din e-mail Der er fejl i den indtastede e-mail
DanskEnglishNorsk