Page icon icon-palletering

Jensen Brød

Palletering af brød i kasser

Præsentation

Jensen Brød

Kort fortalt

Jensen Brød leverer brød til stort set alle aktører på detail- og cateringmarkederne i Danmark, samt til industrikunder. Jensen Brød er et familieejet Aalborgfirma, grundlagt i 1989.

  • Okura, robotpalletering, Jensen Brød, brød i kasser, sugeværktøj, robotværktøj
  • Okura, robotpalletering, Jensen Brød, brød i kasser, sugeværktøj, robotværktøj
  • Okura, robotpalletering, Jensen Brød, brød i kasser, sugeværktøj, robotværktøj
  • Jensen brød, palleteringsanlæg, Okura, robotpalletering, 3D tegning

Palleteringsanlæg til brød i kasser

Automatisering

Sealing System har produceret og leveret et anlæg til Jensen Brød, til palletering af frosne bakeoffprodukter til supermarkedskæderne. I løsningen der indebærer en automatisering af virksomhedens palleteringsproces, er der lagt vægt på bufferkapacitet, for at kunne holde produktionen kørende, med så få produktionsstop som muligt.

Der er bufferplads på alle tre produktionslinjer frem til robotpalleteringen. Pallebanerne har også stor bufferkapacitet i fryseren, så medarbejdere kun har behov for at være i fryseren, når bufferbanen skal tømmes.

Løsningen er solgt som en turn-key løsning, der ved overtagelse er et idriftsat og testet anlæg, med trænet personale klar til produktion.

Funktionsbeskrivelse

Okura, robotpalletering, Jensen Brød, brød i kasser, sugeværktøj, robotværktøj

Funktionsbeskrivelse

Kasserne rejses automatisk i en kasserejser/bag-in-box, hvorefter de fyldes manuelt med bakeoffprodukter. Kasserne med produkter føres til kasselukkeren og lukkes med tape. De lukkede kasser etiketteres og føres videre til palletering via et produktbanesystem.

Palleteringen består af en Okura palleteringsrobot, der palleterer kasser med produkter fra alle tre bagerilinjer til hver sin palleteringsplads. Når pallerne er fyldte transporteres de via et pallebanesystem til folieomvikling og etikettering og videre til fryserummet, hvor der er en aftagerplads med bufferkapacitet.

Se vores andre løsninger eller se produktets vej gennem pakkelinjen

Pakke- og palleterings maskiner kan indgå i mange forskellige intelligente pakkeløsninger. Se flere løsninger på vores caseside.

Vi har animeret "Produktets vej gennem pakkelinjen", for at illustrere de forskellige funktioner som kan indgå i vores intelligente pakkeløsninger.

×
Har du
spørgsmål?

Kontakt Jørgen Rasmussen

Ring på +45 6321 4213Send mig en mail

– eller udfyld nedenstående, så vender jeg tilbage hurtigst muligt

Udfyld venligst alle felter.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Sealing System

Indtast venligst din navn
Indtast venligst din e-mail Der er fejl i den indtastede e-mail
DanskEnglishNorsk