27. september 2024

Nyhed

BILA og Sealing System er sammen på messe - hurtigere og bedre produktion til fødevarebranchen

For første gang er BILA Group og Sealing System at finde på samme stand på den store fødevaremesse FoodTech fra 1. til 3. oktober i Herning. Her deler de ud af deres fælles viden om at gøre produktionen i fødevarebranchen endnu mere effektiv ved hjælp af automatisering.

Sodavand, der kommer på paller og bliver wrappet på rekordtid. Automatisering af hele processen fra nybagt pølsebrød til pakning, palletering og klar til kunderne. Eller automatisering af arbejdsopgaver i produktionen af smørbare produkter, så medarbejderne kan løse nye opgaver. Det er nogle af de mange løsninger, som fødevarevirksomheder kan blive inspireret af, og høre mere om, hvis de besøger BILA Groups stand M9910 på fødevaremessen FoodTech fra 1. til 3. oktober i Herning.

Sealing System er netop blevet en del af BILA Group, og derfor er Sealing System også på BILAs stand i Herning. Her er der mulighed for at møde virksomhedens dygtige specialister, som viser og fortæller om de komplette pakke- og palleteringsanlæg, som Sealing System er kendt og anerkendt for. Den nye direktør for Sealing System, Stephan Heessels, er også på standen.

”Messen er en fantastisk mulighed for, at jeg meget hurtigt kan møde både eksisterende og nye fødevarekunder hos Sealing System og de dygtige medarbejdere. Det er vigtigt for mig,” siger Stephan Heessels, der kommer fra en stilling som divisionsdirektør hos Beumers Head of Centre of Competence Logistic Systems.

Det nye ejerskab i BILA Group giver ikke blot Sealing System et solidt rygstød. For kunderne åbner det en række muligheder for yderligere effektiviseringer.

”BILA Group har en bred og stærk vifte af løsninger til at optimere produktionen i fødevarebranchen yderligere. Det er helt essentielt for branchen at kunne producere så konkurrencedygtigt som muligt,” siger Stephan Heessels.

BILA har samlet kompetencerne på én stand
Men som fødevarevirksomhed kan det være svært at navigere i de mange forskellige automationsmuligheder, der findes på markedet. Derfor har BILA Group samlet både bredden og dybden af koncernens kompetencer på én stand.

”På vores stand kan fødevarevirksomhederne få en 360 graders rådgivning til, hvordan den enkelte virksomhed kan høste frugterne af forskellige ønsker til automatisering. Vi har samlet vores stærkeste fagfolk fra vores virksomheder: BILA, PALOMAT, Sealing System, Global AGV, REO PACK og DAN Palletiser. De glæder sig til at møde fødevarevirksomhederne og høre om konkrete udfordringer, som vi kan hjælpe dem med at løse,” siger Jan Bisgaard Sørensen, som er CEO og medejer af BILA Group.

Derfor vil Jan Bisgaard Sørensen også være på messen.

”Sammen kan vi mere end hver for sig. Den filosofi er baggrunden for, at vi hos BILA Group gennem 30 er vokset til at være en stærk dansk aktør på det internationale marked for industriel automatisering. Vi er fuld bevidste om, at sparet tid i produktionen forbedrer evnen til at tjene penge og gør konkurrencemusklen stærkere. Sealing System gør viften af automationsløsninger både større og stærkere til bl.a. fødevarebranchen,” siger Jan Bisgaard Sørensen. 

Yderligere oplysninger til:
Jan Bisgaard Sørensen
CEO og medejer af BILA Group
T.: +45 22 65 00 00
M: jbs@bila.dk 

Stephan Heessels
CEO, Sealing System
T: + 45 29 66 55 23
M: snh@sealing-system.dk 

”Messen er en fantastisk mulighed for, at jeg meget hurtigt kan møde både eksisterende og nye fødevarekunder hos Sealing System og de dygtige medarbejdere. Det er vigtigt for mig,”

Stephan Heessels, CEO Sealing System

Seneste nyheder

27. september 2024
BILA og Sealing System er sammen på messe

BILA og Sealing System er sammen på messe - hurtigere og bedre produktion til fødevarebranchen

23. august 2024
Mød os på FoodTech messen i Herning 1.-3. oktober

FoodTech er Nordeuropas største fagmesse for fødevareteknologi og mødestedet for hele fødevareindustrien.

26. april 2024
Sealing System lancerer: XIO – Intelligent Farming

Sealing System lancerer: XIO – Intelligent Farming. Intelligente logistikløsninger til produktion af insektprotein.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Sealing System

Indtast venligst din navn
Indtast venligst din e-mail Der er fejl i den indtastede e-mail
DanskEnglishNorsk