Page icon icon-palletering

Biogan

Palletering af kolonial

Præsentation

Biogan

Kort fortalt

Sealing System har leveret en AUBO palleteringsløsning til Biogan. Biogan, der har til huse i Lystrup ved Aarhus, er en engrosvirksomhed, som udelukkende handler med økologiske varer (food og nonfood) til dagligvarebutikker, helsekost- samt specialbutikker.

 • AUBO cobot, palletering, kolonial, biogan, sugeværktøj, robotværtøj
 • AUBO cobot, palletering, kolonial, biogan, sugeværktøj, robotværtøj
 • AUBO cobot, palletering, kolonial, biogan, sugeværktøj, robotværtøj

Fra manuel til automatisering

Fra manuel palletering til automatiseret palletering

Før Biogan fik AUBO palleteringsenheden, foregik palleteringen manuelt. Det betød blandt andet, at anlægget skulle stoppes, når banen var fyldt op med kasser. Biogan kører mange forskellige produkter på den samme pakkelinje, så kasserne kan variere både i vægt og størrelse.

Her fandt vi AUBO’en ideel, da den er hurtig at omstille mellem forskellige produktioner. Biogan lejede den første palleteringsenhed i et halvt år, for at finde ud af, om det var noget for dem. Herefter købte de anlægget og fik lejesummen i rabat.

AUBO cobot palleteringsløsning

Cobot palleteringsløsningen består af produktbaner samt en AUBO palleteringsløsning med sugeværktøj. AUBO-robotten er en i10, hvor robotarmen kan løfte op til 10 kg.

AUBO cobot palleteringsløsning

AUBO cobot, palletering, kolonial, biogan, sugeværktøj, robotværtøj

AUBO cobot palleteringsløsning

AUBO-robotten er kollaborativ og fylder væsentligt mindre end andre tilsvarende løsninger, da den ikke kræver sikkerhedsindhegning.

Palleteringsanlægget letter medarbejderne for mange tunge løft i løbet af dagen. Samtidig er processen hurtigere, da anlægget ikke længere skal holde stille, som det var tilfældet tidligere.

Robotten kan integreres, uden at der nødvendigvis skal ændres i den eksisterende linje.

 • Kapacitet op til fem picks i minuttet uden at sikkerhedshegn er nødvendigt
 • Hurtig omstilling mellem produkttyper
 • Slipper for tunge løft. Det letter dagen for medarbejderne, der tidligere skulle flytte de mange kasser på pallen manuelt
 • Konkurrencedygtig pris
 • Kompakt og enkel løsning
 • Ideel til produktion med stor produktvariation
 • ”Teach funktion” hvor hver position manuelt kan indstilles
 • Let at programmere
 • Væsentlig mindre investering end andre løsninger i den kategori

Fleksibilitet og høj præcision

Fleksibel og præcis

En Cobot kan frigøre arbejdskraft eller assistere medarbejdere ved manuelt udførte, ensformige og opslidende opgaver. Cobotten kan med stor variation i bevægelighed udføre gentagne bevægelser med høj præcision. Derfor er den særdeles velegnet til pick and place/håndterings- og palleteringsopgaver.

I virksomheder med stor variation i produkter eller produktvarianter, hvor hurtig omstilling er væsentlig, er cobotten ideel. Den kan hurtigt omprogrammeres eller flyttes og implementeres andre steder i produktionen.

AUBO cobot, palletering, test, sugeværktøj, robotværtøj
AUBO cobot, palletering, Biogan, kolonial, sugeværktøj, robotværtøj

IPS - Intelligent Packaging Software

Sealing System har selv udviklet software til robotpalletering: IPS – Intelligent Packaging Software. IPS er gennemtestet af vores robotprogrammører og ingeniører. Vi har lagt stor vægt på at designe et brugervenligt og logisk betjeningspanel, så den enkelte operatør let kan betjene og programmere robotten.

Return on investment

En Cobot er en nem måde at effektivisere produktionen på. Den er billig i anskaffelse og drift, den er stabil og kan arbejde 24/7, og så er den pladsbesparende i forhold til ordinære robotceller med sikkerhedsafskærmning. Investeringen er hurtigt tjent hjem og giver konkurrencemæssige fordele.

Finansiering

Vi tilbyder mulighed for køb, leje eller leasing.

Se vores andre løsninger eller se produktets vej gennem pakkelinjen

Pakke- og palleterings maskiner kan indgå i mange forskellige intelligente pakkeløsninger. Se flere løsninger på vores caseside.

Vi har animeret "Produktets vej gennem pakkelinjen", for at illustrere de forskellige funktioner som kan indgå i vores intelligente pakkeløsninger.

×
Har du
spørgsmål?

Kontakt Anders Bundgaard Diernæs

Ring på +45 2055 5834Send mig en mail

– eller udfyld nedenstående, så vender jeg tilbage hurtigst muligt

Udfyld venligst alle felter.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Sealing System

Indtast venligst din navn
Indtast venligst din e-mail Der er fejl i den indtastede e-mail
DanskEnglishNorsk