Page icon icon-palletering

Robotpalletering
AUBO i10 palleteringscobot

Return on investment

En cobot er en nem og prisattraktiv måde at effektivisere produktionen på. Den er også driftssikker og kan arbejde 24/7. Investeringen er hurtigt tjent ind og kan samtidig give konkurrencemæssige fordele.

 • Biogan bruger cobot

  Aubo robotpalletering cobot
 • Aubo robotpalletering cobot
 • AUBO robotpalletering

Større output og bedre flow

Nordic Gluten Free Bakery valgte Sealing System som leverandør af palleterings-robot ved lidt af en tilfældighed. Vi stod med en proces – at komme fyldte kartonner på pallen - som reelt kun var en halv mands arbejde. Da vi ikke har så mange halve mænd MK ansat, betød det stop på pakkelinjen, for at manuelt få flyttet kartonner over på pallen. Et for øvrigt tungt arbejde, som Arbejdstilsyn ønsker at man gør noget ved.

Da Sealing System kom med et tilbud om, at man kunne lease robotten for et fornuftigt månedligt beløb, slog vi til. Vi lavede en aftale, som det var muligt at komme ud af igen med nogle måneders varsel.

Der var en lille forsinkelse med leveringstiden, grundet det lige var i starten af Corona-krisen, men da robotten dukkede op, var Sealing System klar med programmering af pallemønstre etc., så selve installationen var overstået på ca. en halv dag. Efter et par uger, hvor personalet lige skulle lære at navigere rundt i menuerne, kørte robotten (som hurtigt kom til at hedde Robert) så godt, at vi fik erstattet leasingaftalen med en købsaftale, for den kunne vi da ikke undvære.

Undervejs har der været et enkelt nedbræk, hvor robotten frøs fast og ikke kunne komme hverken frem eller tilbage. Sealing System reagerede hurtigt på dette og erstattede robotten med en ny. De kom og lagde pakke- og bevægelses -mønstre over og vi var hurtigt kørende igen. Generelt har vi fået en rigtig fin support, hvis der har været nogle spørgsmål.

Det Nordic Gluten Free Bakery har fået ud af det er, ud over at fjerne tunge ensidige løft, også har fået et større output og bedre flow på pakkelinjen.

Kaj Kjærgaard, Ejer - Nordic Gluten Free Bakery 

 • ABB palleteringsrobot cobot

AUBO palleteringsløsning 

En AUBO palleteringsløsning er en kompakt og fleksibel løsning til brug i produktioner med stor produktvariation eller lav kapacitet. Denne palleteringsløsning består af en AUBO cobot, der en kollaborativ robot, skabt til at kunne arbejde i tæt samarbejde med mennesker. Den kan assistere medarbejdere ved manuelt udførte, ensformige og opslidende opgaver. Cobotten kan med stor variation i bevægelighed udføre gentagne bevægelser med høj præcision. Derfor er den velegnet til palleteringsopgaver.

Den fylder væsentlig mindre end andre løsninger og kan integreres, uden at der nødvendigvis skal ændres i den eksisterende produktionslinje, da cobotten er godkendt til at operere uden sikkerhedshegn. Den kan desuden hurtigt omprogrammeres eller flyttes og implementeres andre steder i produktionen.

Tæt samarbejde med mennesker

En af cobottens forcer er, at den kan arbejde tæt sammen med mennesker uden brug af sikkerhedshegn, hvilket sikrer en dynamisk arbejdsproces. Cobotten kan håndtere op til fem produkter i minuttet ved single pick, uden at sikkerhedshegn er nødvendigt.

Sikkerheden er helt i top. Eks. er der indbygget sensor med stopfunktion ved uventet modstand. Der bliver foretaget sikkerhedsvurderinger ved alle projekter.

 • aubo robotpalletering cobot
 • aubo robotpalletering cobot

IPS - Intelligent Packaging software

AUBO palleteringsløsning er inklusiv vores egenudviklede palleteringssoftware IPS (Intelligent Packaging Software), som gør det enkelt selv at lave pallemønstre.

Cobotten har også en ”teach-funktion”, hvor hver position manuelt kan indstilles ved at placere robotarmen i den ønskede position. Funktionen gør robotten meget brugervenlig og forudsætter ikke de store programmeringskompetencer.

Løsningen kan placeres fritstående og behøver ikke mere plads end en manuel palleteringsstation.

Lejeordning

For at være sikker på, at det er den rigtige løsning for din virksomhed, giver vi jer mulighed for at prøve løsningen gennem en lejeordning.

Vi stiller cobotten op, indkører jeres produkter og viser jer, hvordan I selv laver pallemønstre. På den måde kan I afprøve løsningen, inden I evt. vælger at investere det fulde beløb. Vælger I at købe løsningen inden for en seks måneders lejeperiode, får I lejen i rabat på køb af løsningen.

 • Enkel palletering
 • Fleksibel
 • Hurtig omstilling
 • Kompakt løsning
 • Brugervenlig løsning
 • Op til fem cyklusser i minuttet – uden sikkerhedshegn
 • Nem programmering af pallemønstre
 • Lejeordning

Tekniske SpecifikationerAUBO i10

Rækkevidde: 1350 mm
Max kapacitet ved palletering: Fem emner/min
Max payload: 10 kg
Max palleteringshøjde: 1800 mm

 • Cobotten kommer med IPS – Intelligent Packaging Software

  AUBO robotværktøj cobotværktøj palletering
 • Cobotten kan hurtigt omprogrammeres eller flyttes og implementeres andre steder i produktionen.

  AUBO robotværktøj cobotværktøj palletering
Ergonomisk påfyldning
Magasinet er let og ergonomisk at fylde, hvilket kan gøres imens maskinen er i drift.

FaktaOm Aubo

AUBO Robotics udvikler og producerer kollaborative robotter – også betegnet som cobots. Cobots er udpræget agile og fleksible og kan arbejde tæt sammen med mennesker, da de er godkendt til at kunne arbejde uden sikkerhedsafskærmning. Derfor har de også en højere mobilitet og kan nemt implementeres i produktionen, ligesom de er brugervenlige i anvendelse og programmering.

Cobots er særlig velegnet til produktion med høj variation i produktvarianter, som kræver hurtig omstilling.

Se andre løsninger vi har leveret med palletering

Palletering kan indgå i mange forskellige pakkeanlæg. Se flere løsninger med Palletering på vores caseside.

×
Har du
spørgsmål?

Kontakt Anders Bundgaard Diernæs

Ring på +45 2055 5834Send mig en mail

– eller udfyld nedenstående, så vender jeg tilbage hurtigst muligt

Udfyld venligst alle felter.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Sealing System

Indtast venligst din navn
Indtast venligst din e-mail Der er fejl i den indtastede e-mail
DanskEnglishNorsk