Ny case  |  Pakkelinje til frosne pølsehorn  |  Læs mere

×
6. maj 2021

Nyhed

Sealing System åbner afdeling i Norge

Sealing System Norway er en realitet. Etableringen af vores nye afdeling i Oslo, sker som et led i at styrke Sealing Systems tilstedeværelse på det norske marked.

Til at udvikle den nye Oslo-afdeling har vi indgået et samarbejde med Lars Joramo, der også fungerer som daglig leder hos Trosterud Mekaniske i Oslo. Samarbejdet gør det muligt at skabe synergi mellem de to virksomheder. Pr 1. maj er Ivar Brekkli ansat som sælger og salgsingeniør.

Tilføjelsen af en afdeling i Norge er en naturlig forlængelse af vores strategi og fortsatte vækst. Vi har gennem årene opbygget en stærk position i Danmark og på det Skandinaviske marked og føler, at tiden er moden til at tage det næste skridt og styrke vores tilstedeværelse på det norske marked. Norge har i flere år været et vigtigt marked for Sealing System, og vores kundeportefølje vokser støt. Med den nye afdeling i Oslo rykker vi tættere på vores norske kunder og kan dermed tilbyde en hurtigere og mere effektiv service. Samtidig styrker det muligheden for at opbygge stærke relationer.  

Nærhed til kunderne er afgørende

"Etableringen af en norsk afdeling bygger på vores strategi om at sætte det tætte samarbejde øverst på dagsordenen. Tillid er afgørende i vores branche og særligt på det norske marked. Vi ser vores kunder som samarbejdspartnere, og vi tror på, at det gør en forskel at være tæt på. Det giver vores kunder en forbedret og mere effektiv service og dermed også større tryghed.” Rolf Tange

Stærk organisation og eget showroom

Salg, service, vedligehold og montage på linjerne vil ske fra Norge, mens produktionen stadig vil forgå i Danmark. Fra 1. maj får Sealing System eget showroom i Oslo, der kommer til at udstille henholdsvis en industrirobot og en kollaborativ robot. Begge robotter kan testes med kundens egne produkter.

Samarbejdet mellem Sealing System og Trosterud Mekaniske gør det muligt for os at levere komplette pakke- og palleteringsløsninger. Vi deler både lokaler og kompetencer. Vores teknikere har stor erfaring med vedligehold, service og montage, og vi kan derfor tilbyde løsninger af meget høj kvalitet. Samtidig kan vi fra kontoret i Oslo nå ud til alle dele af Norge på nogle få timer.

Lars Joramo, Ivar Brekkli og Trosterud Mekaniske har stort kendskab til branchen og til det norske marked. Vi ser frem til at kunne øge serviceniveauet i Norge.

Seneste nyheder

26. januar 2024
Sealing System A/S vinder Erhvervsfremmeprisen 2023

Torsdag aften den 25. januar 2024, blev erhvervsfremmeprisen uddelt under den årlige nytårskur, arrangeret af Billund Erhverv.

7. december 2023
Nu er Nordeuropas største insektfabrik Enorm åben

Sealing System var med, da der blev afholdt Grand Opening hos Enorm den 6. december.

26. september 2023
Interview med Rolf Tange og Kjeld Østergaard Jensen

Tilbageblik: I anledningen af Sealing Systems 25-års jubilæum udgives et interview med Rolf Tange og Kjeld Østergaard Jensen.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Sealing System

Indtast venligst din navn
Indtast venligst din e-mail Der er fejl i den indtastede e-mail
DanskEnglishNorsk