13. juni 2023

Nyhed

Ny landeansvarlig og salgsingeniør til Sealing System Norway

Linus Rolinder er fra 1. juni ansat som Landeansvarlig og salgsingeniør hos Sealing System Norway.
Han skal hjælpe norske virksomheder med at indfri automationsmuligheder ved at finde den bedste end-of-line løsning. Hans fornemste opgave bliver at se potentialet for at optimere processer i den enkelte virksomheds produktion, særligt inden for Food branchen, som er en spændende og velkendt industri for Sealing System. Ikke blot i Norge, men også i Danmark. 

Fremst ser jeg frem til å gripe tak i alle di spennende muligheter som ligger i automasjons Norge, sammen med både nye og eksisterende kunder for Sealing System, innen våres forskjellige forretningsområder. 
Disse inkluderer løsninger for Intelligente Pakkeløsninger, Interne transportsystem, eskereisere/lukkere, systemer for veiing og kvalitetskontroll, Casepakkere, Palletering og Pallevikling.
Det skal også bli særdeles spennende å jobbe med høyt skattede leverandører som bl.a Lantech, Meurer, Okura, KUKA, ABB, Ishida og CPS Casepacking. Jeg gleder meg til reisen
"

Linus har flere års erfaring inden for robotteknologi og forretningsudvikling, hvor han løbende har tilegnet sig stor viden på området. Den erfaring bliver værdifuld for hans daglige arbejde, hvor han skal arbejde med salg og salgsfremmende tiltag. Han skal på spændende kundebesøg, deltage i projektarbejde sammen med kunder, deltage i og afholde workshops og lignende værdiskabende aktiviteter.  

Vi har allerede idag et stort antall meget spennende kunder, spesiellt innen næringsmiddelsproduksjon, som vi skal fortsette at jobbe strategisk med og videreutvikle både samarbeid og løsninger for at skape merverdi i disse kanaler. Jeg vil nok i stor grad finnes på veien, sammen med våres kunder og samarbeidspartnere, men ha Innlandet som bas, hvor vi har opprettet nytt kontor samlokalisert hos Klosser Innovasjon på Kongsvinger.”  

Han er 35 år og bor i Kongsvinger i Norge. 

Endelig skal det nævnes, at afdelingen i Norge har fået nye kontorlokaler på adressen Markensvegen 1B, 2212 Kongsvinger.

Landeansvarlig for Sealing System Norway Linus Rolinder

Seneste nyheder

26. januar 2024
Sealing System A/S vinder Erhvervsfremmeprisen 2023

Torsdag aften den 25. januar 2024, blev erhvervsfremmeprisen uddelt under den årlige nytårskur, arrangeret af Billund Erhverv.

7. december 2023
Nu er Nordeuropas største insektfabrik Enorm åben

Sealing System var med, da der blev afholdt Grand Opening hos Enorm den 6. december.

26. september 2023
Interview med Rolf Tange og Kjeld Østergaard Jensen

Tilbageblik: I anledningen af Sealing Systems 25-års jubilæum udgives et interview med Rolf Tange og Kjeld Østergaard Jensen.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Sealing System

Indtast venligst din navn
Indtast venligst din e-mail Der er fejl i den indtastede e-mail
DanskEnglishNorsk