29. august 2016

Nyhed

Forhandlingen af Okura-robotter i Skandinavien

Med virkning fra 1. juli 2016 har Sealing System A/S fået forhandlingen af Okura-robotter i Skandinavien. Samtidig udbygger firmaet sin tilstedeværelse i Norge, Sverige og Finland, hvor stadig flere virksomheder får leveret pakkelinjer fra Sealing System. Sluthåndteringen er ofte en robotpalletering.

Fra semiautomatiske til komplette, automatiske pakkelinjer
Det danske firma Sealing System tilbyder løsninger, der spænder fra semi-automatiske pakkemaskiner til komplette, fuldautomatiske fylde- og pakkelinjer. Sealing System er leverandør af såvel vertikale- som horisontale pakkelinjer: Fra fyldning og kasserejsning til pakning, robotpalletering og omvikling. Kunderne kommer både fra fødevarebranchen og den øvrige industri.

Forhandler af Okura siden 2003
Sealing System forhandler og fremstiller maskiner og udstyr, der anvendes i forbindelse med komplette pakkesystemer. Firmaet har forhandlet Okura robotter i Danmark siden 2003, hvor de har indgået som en naturlig del i palleteringscellerne. Sealing System vil nu også være lagerførende af robotter og reservedele.

Okura er er Japansk virksomhed, der siden 1940 har specialiseret sig i logistik og palleteringsløsninger. Som en del af produktprogrammet producerer Okura en robotserie, der er specielt udviklet til palletering og de-palleteringsopgaver. At robotserien er dedikeret til palleteringsopgaver, betyder at robotten er hurtig at installere og meget let at betjene som operatør via det såkaldte Oxpa-program.

Fra koncept og projektstyring til installation og service
Forhandlingen af Okura-robotter vil styrke firmaets position på det skandinaviske marked, der skal udbygges med et forhandlernet i Sverige og Finland. Her skal forhandlerne være i stand til at kunne levere udstyr fra hele paletten i Sealing Systems produktprogram – fra enkeltstående maskiner til komplette pakkesystemer med pre-sale rådgivning, konceptudarbejdelse, installation og after sales service.

Eget kontor i Norge giver nærhed til kunderne
”Det norske marked er det vigtigste eksportmarked for Sealing-System, og derfor arbejder vi på at få etableret vores eget kontor i Norge med norske sælgere og teknikere” udtaler salgsdirektør Kjeld Østergaard Jensen.

Sealing System leverer også banesystemer og styring
Integrationen af maskiner og logistik, herunder alle banesystemer til kassetransport og elevatorer, leveres også af Sealing System, der påtager sig totalprojektet: Fra layout over projektstyring til levering af køreklar installation.

Seneste nyheder

26. januar 2024
Sealing System A/S vinder Erhvervsfremmeprisen 2023

Torsdag aften den 25. januar 2024, blev erhvervsfremmeprisen uddelt under den årlige nytårskur, arrangeret af Billund Erhverv.

7. december 2023
Nu er Nordeuropas største insektfabrik Enorm åben

Sealing System var med, da der blev afholdt Grand Opening hos Enorm den 6. december.

26. september 2023
Interview med Rolf Tange og Kjeld Østergaard Jensen

Tilbageblik: I anledningen af Sealing Systems 25-års jubilæum udgives et interview med Rolf Tange og Kjeld Østergaard Jensen.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Sealing System

Indtast venligst din navn
Indtast venligst din e-mail Der er fejl i den indtastede e-mail
DanskEnglishNorsk