Job  |  Vi søger: Sitemanager, Servicetekniker, El-konstruktør /projektmedarbejder, El-montør og PLC-programmør  |  Læs mere

×
25. november 2016
Nyhed

Ny lækage-detektor forhindrer madspild

Ishida lancerer revolutionerende detektor

Ishida Europe har lanceret en revolutionerende ny lækagedetektor, som hjælper madproducenter til at minimere spild i præemballerede detailhandelsprodukter.

Ishida Airscan, som er designet til at bruges til en bred vifte af madvarer såsom frisk, tilberedt og konserveret kød, fjerkræ, fisk og skaldyr, salat, ost, og færdigretter, gør brug af avanceret laserteknologi til at identificere CO2 lækager i emballagen fra huller på ned til 0,5 mm i lufttætte pakninger i modificeret atmosfære (MAP) ved hastigheder på op til 180 pakker pr. minut. Den er designet til let at kunne integreres i fungerende samlebåndsproduktioner.

Detailhandlere og leverandører under pres
”Detailhandlere og leverandører er under pres for at minimere madspild, og emballagelækager forårsager næsten 500.000 tons madspild under produktionen årligt,” forklarer Steve Jones, Ishida Europe’s marketingschef.

”Beskadiget emballage kan medføre bakterielt fordærv, kortere hyldetid og en belastende stigning i klager og returvarer. Dette kan resultere i øgede produktionsomkostninger, tab af varemærkets image og omdømme samt forhøje risikoen for bøder.

100% identificering af CO2 lækager
Den nye Ishida AirScan giver en hurtig, 100 % troværdig og fuldkommen ikke-destruktiv identificering af CO2 lækager. Den er blevet designet til at være enormt effektiv i hurtige produktionsmiljøer, således at en maksimal kvalitet kan opnås uden at gå på kompromis med høje produktionshastigheder og minimale pakningstider.

Ved at opretholde den optimale gaspåfyldning til hver pakning sørger lækagedetektoren for en konsistent produktkvalitet og muliggør en hurtig identificering og rettelse af problemer. Den reducerer også mængden af emballage, der skal kasseres, mens den ikke-destruktive testproces sikrer, at produktet kan genpakkes.

Seneste nyheder

6. maj 2021
Sealing System åbner ny afdeling i Norge

Etableringen af vores nye afdeling i Oslo, sker som et led i at styrke Sealing Systems tilstedeværelse på det norske marked

10. februar 2021
Sealing System A/S er blevet forhandler af Packsize

Packsize producerer pakkemaskiner der kan tilpasse yderemballagers størrelse til indholdet

8. oktober 2020
Nyt kontor og showroom i Belgien

Vi har fået nyt salgskontor og showroom i Antwerpen i Belgien

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Sealing System

Indtast venligst din navn
Indtast venligst din e-mailDer er fejl i den indtastede e-mail
DanskEnglish