Ny case  |  Pakkelinje til frosne pølsehorn  |  Læs mere

×
26. januar 2024

Nyhed

Sealing System A/S blev tildelt Erhvervsfremmeprisen ved nytårskuren arrangeret af Billund Erhverv.

Fotograf: René Lind Gammelmark

Torsdag aften blev erhvervsfremmeprisen uddelt under den årlige nytårskur, arrangeret af Billund Erhverv

Prisen blev overrakt til virksomheden, der var en af 200 deltagere ved arrangementet. Prisen blev tildelt Sealing System på baggrund af deres imponerende udvikling siden deres etablering i Grindsted i 2017. Selv under corona-pandemien har virksomheden klaret sig godt og kigger fremad i en ny og spændende ejerstruktur. Både Rolf Tange og Kjeld Østergaard Jensen, ledere i virksomheden, har vist dedikation og støtte til det lokale erhvervsliv og har blandt andet været engageret i Billund KarriereTour, hvor de har delt viden og indsigt fra deres produktion. Sealing System har også været involveret i flere udviklingssamarbejder, der har fremmet branchen.

Kjeld Østergaard Jensen og Rolf Tange beskriver det som en arbejdsskade, at de altid lægger mærke til emballagen, når de træder ind i et supermarked. Uanset om det drejer sig om fødevarer eller produkter i butikkens non-food-afdeling, tager de kun få sekunder om at se, om det er pakket ind ved hjælp af en maskine fra Sealing System.

Rolf Tange, teknologidirektør i virksomheden, fortæller:

"Alt, hvad der er pakket ind, er vi i berøring med. Vi kan se på en varer, om det er os, der har pakket den ind."

Når man spørger grundlæggerne om årsagen til Sealing Systems succes, påpeger de, at der er flere faktorer i spil. En af de afgørende faktorer har været støtten fra deres familier. Familierne har spillet en afgørende rolle i at give Kjeld Østergaard Jensen og Rolf Tange mulighed for at udfolde sig først som iværksættere og nu som direktører.


Uden familiernes opbakning og forståelse havde intet af det været muligt. Familierne har været der for dem og har støttet dem i deres ønske om at starte og drive deres egen virksomhed. Den tillid og opmuntring fra deres nærmeste har været afgørende for deres succes.

Medarbejderne har også en stor indflydelse i Sealing Systems succes. Uden medarbejdernes store viden, ville Rolf og Kjeld ikke have nået hertil i dag.

"Vi er en virksomhed, der bygger på viden. Ingen Sealing System uden medarbejderne, og derfor betyder det meget for os at få prisen, for det betyder, at vi er blevet lagt mærke til, siger Kjeld Østergaard Jensen."

Prisen gennem 20 år
Erhvervsfremmeprisen er blevet uddelt siden 2003 og gives til en person, en virksomhed eller en forening, der har gjort en særlig indsats for at fremme erhvervslivet. Prisen er et samarbejde mellem Vestjysk Bank, Billund Kommune, JydskeVestkysten og Billund Erhverv og er en anerkendelse af dem, der har gjort noget ekstraordinært for udviklingen af kommunen.

Formanden for Billund Erhverv, Jeppe Laursen, udtalte i en pressemeddelelse, at prisen gives til dem, der driver en ordentlig forretning og samtidig viser engagement og hjerte for udviklingen af lokalområdet.

"Vi ønsker at hylde vores lokale helte – dem som gør noget særligt for at styrke vores erhvervsudvikling i området. Vi lægger vægt på, at den person, forening eller virksomhed som modtager Erhvervsfremmeprisen både driver en ordentlig forretning, og også gør det med hjertet på rette sted"

Under overrækkelsen blev der også kigget tilbage på de tidligere modtagere af prisen i de sidste 20 år, der alle har bidraget til vækst og udvikling i kommunen gennem deres særlige engagement.

Sealing System var bl.a. oppe imod store virksomheder, som LEGO, Billund Lufthavn og Kirkbi.

"Vi ønsker at hylde vores lokale helte – dem som gør noget særligt for at styrke vores erhvervsudvikling i området. Vi lægger vægt på, at den person, forening eller virksomhed som modtager Erhvervsfremmeprisen både driver en ordentlig forretning, og også gør det med hjertet på rette sted"

Seneste nyheder

26. januar 2024
Sealing System A/S vinder Erhvervsfremmeprisen 2023

Torsdag aften den 25. januar 2024, blev erhvervsfremmeprisen uddelt under den årlige nytårskur, arrangeret af Billund Erhverv.

7. december 2023
Nu er Nordeuropas største insektfabrik Enorm åben

Sealing System var med, da der blev afholdt Grand Opening hos Enorm den 6. december.

26. september 2023
Interview med Rolf Tange og Kjeld Østergaard Jensen

Tilbageblik: I anledningen af Sealing Systems 25-års jubilæum udgives et interview med Rolf Tange og Kjeld Østergaard Jensen.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Sealing System

Indtast venligst din navn
Indtast venligst din e-mail Der er fejl i den indtastede e-mail
DanskEnglishNorsk