Ny Case  |  AHLSELL AB - STORT PAKKEANLÆG MED ERGONOMIEN I FOKUS  |  Læs mere

×
26. april 2024

Nyhed

Sealing System lancerer: XIO – Intelligent Farming. Intelligente logistikløsninger til produktion af insektprotein.

 

XIO – Intelligent Farming, specialiserer sig i logistiksystemer samt data tracking, til produktion af insektprotein. XIO – Intelligent Farming er et nyt forretningsområde i Sealing System A/S, der er en af de førende leverandører af automatiserede end-of-line pakkelinjer i Skandinavien.

”Hos Sealing System A/S tror vi, at praktisk innovation er drivkraften for ægte forandring. Med etableringen af XIO - Intelligent Farming sætter vi nye standarder i branchen og understreger vigtigheden af intralogistik inden for produktion af insektprotein.” Ole Jensen CEO, Sealing System A/S

XIO’s løsninger omfatter individuelle logistikløsninger, som installeres direkte ved landmanden, pilotanlæg til industrielle insektfabrikker, hvor innovativ teknologi og automatisering muliggør produktion af insektprotein i store mængder.

Intralogistiske processer er en yderst vigtig del af insektproduktion, og XIO – Intelligent Farming anvender avanceret teknologi og data tracking til at optimere opdrætsprocessen. Ved implementering af data tracking, kan effektiviteten optimeres og muliggør håndtering af mange tons larver dagligt. Black Soldier Fly og larver (BSF & BSFL), anvendes ofte i insektproduktion, da de er meget hurtigtvoksende - i størrelsesforholdet fra 1 kg æg til 4000 kg larver på kun 12 dage. Derfor er en automatiseret logistikløsning essentiel.


 
XIO – Intelligent Farming leverer en række produkter og løsninger, der dækker forskellige aspekter for produktionen af Black Soldier Fly Larver og insektprotein - herunder fuldautomatisk logistiksystem, omfattende data tracking, transfervogne og shuttler, samt robotsystemer og robotværktøj.

ENORM Biofactory er Nordeuropas første store kommercielle insektfabrik, med en forventet produktionskapacitet på over 10.000 tons insektmel årligt. Sealing System og XIO – Intelligent Farming har været med i udviklingen af pilotfabrikken og har ligeledes leveret den endelige logistikløsning.

ENORM Biofactory opdrætter Black Soldier Fly Larver i deres produktion. 25 kg æg kan i løbet af bare 12 dage omdannes til utrolige 100 tons larver. Processen kræver lavt energi-, plads- og vandforbrug per gram protein, hvilket gør produktionen fordelagtig på flere fronter.

”Hos Sealing System A/S tror vi, at praktisk innovation er drivkraften for ægte forandring. Med etableringen af XIO - Intelligent Farming sætter vi nye standarder i branchen og understreger vigtigheden af intralogistik inden for produktion af insektprotein.”
Ole Jensen CEO, Sealing System A/S

Seneste nyheder

26. april 2024
Sealing System lancerer: XIO – Intelligent Farming

Sealing System lancerer: XIO – Intelligent Farming. Intelligente logistikløsninger til produktion af insektprotein.

26. januar 2024
Sealing System A/S vinder Erhvervsfremmeprisen 2023

Torsdag aften den 25. januar 2024, blev erhvervsfremmeprisen uddelt under den årlige nytårskur, arrangeret af Billund Erhverv.

7. december 2023
Nu er Nordeuropas største insektfabrik Enorm åben

Sealing System var med, da der blev afholdt Grand Opening hos Enorm den 6. december.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på de seneste nyheder fra Sealing System

Indtast venligst din navn
Indtast venligst din e-mail Der er fejl i den indtastede e-mail
DanskEnglishNorsk